www.modernitovarna.com
Moxa

Společnost Moxa jmenovala ředitelem pobočky Moxa Europe Jense Holzhammera

Moxa Inc., přední firma v oblasti průmyslové komunikace a sítí, jmenovala do pozice ředitele své pobočky Moxa Europe Jense Holzhammera.

Společnost Moxa jmenovala ředitelem pobočky Moxa Europe Jense Holzhammera
Holzhammer se soustředí na vertikalizaci a slibné obory trhu, včetně železniční dopravy a obnovitelných zdrojů energie, kde chce zintenzivnit vztahy s koncovými uživateli a optimalizovat nepřímé prodejní kanály, neboť tyto obory mají velký potenciál a Moxa v nich vidí budoucnost.

"Jsme rádi, že Jens přináší do své pozice široký obzor technických a obchodních vědomostí s rozsáhlými znalostmi různých oborů průmyslu a zkušenostmi s rozvíjením nových trhů a získáváním nových zákazníků, což vytváří optimální základ pro růst společnosti Moxa a posílení jejího postavení v Evropě," řekl Bee Lee, ředitel oddělení globálního obchodu a marketingu společnosti Moxa.

"Společnost Moxa kombinuje agilnost podobnou startupové firmě s dobrou pozicí na zajímavě rostoucím trhu s dvojciferným procentním růstem, kde je možné vidět mimořádné příležitosti pro významné rozšíření podnikání, protože digitalizace průmyslového prostředí právě začala a poptávka po průmyslovém internetu věcí (IIoT) a aplikacích pro zajištění kybernetické bezpečnosti se prudce rozvíjí," řekl Holzhammer.

Holzhammer vystřídá Martina Jonese, který nastoupí do nové pozice a soustředí se na rozvíjející se trh kolejové dopravy, na jehož rozvoji se už u firmy Moxa podílel a který patří pro firmu Moxa v Evropě ke klíčovým trhům.

Holzhammer byl dříve ředitelem evropské pobočky firmy Kathrein, která je jedním z předních výrobců radiové telekomunikační infrastruktury, včetně antén pro mobilní radiová zařízení, a řešení IoT a RFID. K dalším pozicím, v nichž dříve působil ve své mezinárodní kariéře, patří vedení obchodu a marketingu u firem Commscope (telekomunikační infrastruktura), Fluke Networks (metrologie IT sítí) a Rohde & Schwarz (RF metrology).

Absolvoval technickou vysokou školu RWTH v Cáchách s titulem M.Sc. v oboru elektrotechniky a titul MBA získal v Henley Business School.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP