www.modernitovarna.com
E. DOLD & SÖHNE KG

Modulární, konfigurovatelný a bezpečný

Nový modulární a konfigurovatelný bezpečnostní systém SAFEMASTER PRO od firmy DOLD monitoruje všechny bezpečnostní obvody strojů a zařízení. Počet vstupů a výstupů základní řídicí jednotky může být kdykoliv doplněn pomocí rozšiřujících modulů. To umožňuje systém optimálně přizpůsobit požadavkům různých aplikací. SAFEMASTER PRO splňuje všechny bezpečnostní požadavky pro PLe / Cat. 4 nebo SIL CL3 a je certifikován společností TÜV.

Hlavní řídicí jednotka, s šířkou zástavby pouze 22,5 mm, má osm bezpečnostních vstupů, dva bezpečnostní dvoukanálové výstupy a čtyři testovací výstupy a může být použita jako samostatný modul. V případě potřeby k ní lze připojit až sedm rozšiřujících modulů, takže celý systém SAFEMASTER PRO má v maximální konfiguraci celkem 72 bezpečnostních vstupů a osm dvoukanálových polovodičových bezpečnostních výstupů.

Bezpečnostní systém monitoruje bezpečnostní funkce, jako jsou tlačítko nouzového zastavení, bezpečnostní dveřní zámky, světelné závory, dvouruční ovládání apod. Systém, certifikovaný společností TÜV, se konfiguruje v prostředí SAFEMASTER PRO Designer. Toto prostředí má intuitivní uživatelské rozhraní a umožňuje jednoduchou konfiguraci systému funkcí drag & drop. Přenos konfiguračních dat na jiné systémy usnadňuje podpora paměťových karet. To umožňuje uživateli jedním bezpečnostním systémem realizovat řadu bezpečnostních úloh, od zabezpečení jednoduchých strojů až po zabezpečení složitých systémů a zařízení propojených komunikační sítí.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP