www.modernitovarna.com
AMPHENOL

Plastic USBField

Komponenty Amphenol USBField jsou průkopníkem v oblasti komponent USB pro náročná prostředí. Nyní Amphenol rozšířil svou nabídku o plastové komponenty USB nazvané USBAP, určené pro průmyslová zařízení.

Plastic USBField
Komponenty, současně robustní i ekonomicky výhodné, jsou navržené pro takové aplikace, jako jsou např. přístupové body telekomunikačních sítí, zařízení pro videodohled, robotika nebo automatizační zařízení procesního průmyslu. Nabídku tvoří odolné kabely USB s konektory, zásuvky s automaticky uzavíratelným víčkem (toto víčko samočinně chrání zásuvku, je-li konektor odpojen) a paměťová média USB ve voděodolném provedení s kapacitou 2 až 8 GB.

Komponenty nové typové řady poskytují optimální ochranu pro různá prostředí. Krytí je IP67 a komponenty odolají ponoření do vody do hloubky 1 m po dobu jedné hodiny. To platí v případě, že je do zásuvky připojen konektor nebo paměť USB. V rozpojeném stavu, je-li zásuvka chráněna svým automaticky uzavíratelným víčkem, je krytí IP54 (odolnost proti prachu a stříkající vodě). Rozsah provozních teplot je od -40 °C do +85 °C.

Další informace a specifikace jsou dostupné na http://www.3c-ged.com/amphenol/download.asp?id=2638

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP