www.modernitovarna.com
HURON

K3X 8 Five : Vysoce výkonné 5-osé automaty

Pomocí nových automatů nové generace "8 Five" lze dosáhnout pracovních úhlů 55° (místo současných 45°) a záporných úhlů do -20°. Proto je pracovní úhel osy hřídele od 0 do 110° v porovnání s předešlou generací, která uměla 90°.

K3X 8 Five : Vysoce výkonné 5-osé automaty
Tato řada vysoce výkonných strojů je vhodná pro práci v 5 osách a na 5 různých hlavách. Automaty splňují veškeré technické a ekonomické požadavky pro umístění v inženýrských firmách v oblasti zdravotnictví, energetiky, leteckého a automobilového průmyslu. Pomocí těchto strojů lze ušetřit čas a peníze při výrobním procesu. Díky vysokému výkonu, přesnosti a možnosti práce v těžkých podmínkách lze použít automaty pro aplikace v letectví či výrobu vysoce přesných dílů.

5-osý frézovací stroj K3X 8 Five se skládá z pevné nosné konstrukce, stolu o průměru 500mm, který rotuje v ose C o 360°, naklání se v ose A v rozmezí -30° až 180° a unese díly o hmotnosti 250 kg. Je tedy možné obrábět díly v pěti osách současně.

Kombinace dynamiky a přesnosti tohoto stroje ho předurčuje pro použití ve výrobě těžkých, vysoce kvalitních a přesných dílů.

Automat má standardní rychlost otáčení hřídele 24000 rpm a moment setrvačnosti 40 Nm na 25 kW a je tedy dosaženo maximálního stupně rychlosti obrábění.

Frézovací stroj také nabízí další výhodu v podobě perfektní přístupnosti a možnosti dohledu nad pracovním prostorem. Díky vhodnému hornímu krytu lze těžší a objemější současti umístit do automatu vrchní stranou.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP