www.modernitovarna.com
Southco

E5

Společnost Southco implementuje nejnovější trendy do svých uzavíracích systémů. Tyto uzavírací systémy lze pak využít v nejrůznějších aplikacích : automobilový průmysl, vybavení dálnic, uzávěry vzduchotechnických systémů, zdravotnictví, elktronika, telekomunikace, atd.

E5
Řada záklopek E5 je plně modulární a snadno nastavitelná. Byla vyvinuta na základě požadavků zákazníků, kteří se poohlíželi po užitečných vlastnostech uzavíracích systémů, jako je např. záklopka typu push-to-close, nebo typ použitého materálu (nerezová ocel) a také volba typu kliky (tvar T, nebo L). Dalším vylepšením v řadě E5 doznal styl uzavíracích systémů, možnost volby přístupu (ruční, pomocí nářadí či klíče) a volba jedno-bodových nebo dvou-bodových instalací, což je vhodné pro komerční aplikace. Tuto řadu lze využít např. i pro přístupové panely vzduchotechnických systémů, kancelářský nábytek, průmyslové stroje, oddělení skladů, rekreační vozidla, autobusy, nákladní vozidla, nebo železníční aplikace. Téměř všechny záklopky z řady E5 jsou vybaveny indikátorem pozice (zavřeno/otevřeno).

Společnost Southco dokáže svým zákazníkům poskytnout veškeré benefity a konkurenceschopné výhody pro elektromechanické uzavírací systémy a to díky nové generaci elektronických přístupových systémů. Pokud se využije elektronický přístupový systém společnosti Southco v kombinaci s mechanickými uzávěry, zvýší se bezpečnost a spolehlivost. Zároveň se zjednoduší celá systémová integrace a vylepší design.

Globalní Manažer Produktu, Jesus Albillis, vysvětluje : "Díky modulárnímu designu nabízí záklopky z řady E5 společnosti Southco nejefektivnější, universální a flexibilní přístupové řešení v oblastni dveřních a panelových systémů. Naše rozsáhla možnost volby ekonomicky výhodných uzavíracích systémů se základními typy (dveřní/panelové) záklopek pokrývá široké spektrum specifických aplikací a lze je také instalovat jako náhradu za starší již existující záklopné systémy."

Společnost Southco je rychle rostoucí společnost a na rozdíl od konkurenčíních výrobců se snaží vyjít vstříc zákazníkům požadujících specifické typy uzavíracích systémů. Díky tomu je výsledný produkt mnohem spolehlivější, kvalitnější a má více uživatlských vlastností. To oceňují zejména stávající zákazníci, kteří mají s použitím a obsluhou uzavíracích systémů zkušenosti.

Pro více informací o řešeních uzavíracích systémů společnosti Southco navštivte webové stránky www.southco.com.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP