www.modernitovarna.com
Red Lion

Větší a jasnější: novinka v řadě panelů Graphite® HMI od Red Lion

Nový operátorský panel 12,1” Outdoor Graphite HMI splňuje nejnáročnější požadavky na čitelnost za slunečního světla.

Větší a jasnější: novinka v řadě panelů Graphite® HMI od Red Lion

Společnost Red Lion Controls, celosvětový specialista na komunikaci, monitorování a řízení v průmyslové automatizaci a komunikačních sítích, oznamuje, že uvádí na trh nový přírůstek do řady operátorských panelů Graphite® HMI (Human Machine Interfaces): panel 12,1” Outdoor Graphite HMI splňuje nejnáročnější požadavky na čitelnost za slunečního světla. Operátorské panely Graphite s krytem z hliníkového odlitku jsou první odolné panely HMI, které jsou současně velmi univerzální díky širokému sortimentu zásuvných modulů pro konverzi protokolů, záznam dat a webový dohled a řízení.

Panely řady Graphite od Red Lion jsou vhodné pro snadné připojení provozních zařízení v oblastech průmyslové výroby, těžby ropy a zemního plynu nebo vodního hospodářství a zpracování odpadních vod, dohled na ně a jejich řízení. Řada panelů Graphite se vyznačuje širokou nabídkou zásuvných modulů, které dovolují uživatelům jednoduše integrovat digitální a analogové I/O, a pokročilých komunikačních modulů. To umožňuje vytvářet výkonná řešení HMI nejen splňující současné požadavky, ale také dovolující reagovat na budoucí změny.

Panel Red Lion Graphite 12,1” HMI má displej s velkým jasem a ochranou proti uv záření s širokoúhlým formátem a rozlišením 1 280 x 800, snadno čitelný i za přímého slunečního svitu. Na rozdíl od jiných panelů HMI dostupných na trhu s jasem 1 000 nit nebo menším má nový model řady Graphite určený pro venkovní použití displej s jasem 1 600 nit, umožňující zákazníkům snadno dohlížet na výrobní zařízení a řídit je v jakýchkoliv světelných podmínkách.

"Už jsme vyzkoušeli snad všechny panely HMI a Graphite je zdaleka nejlepší s ohledem na vzhled i funkčnost," řekl Pierre de Giorgio, prezident firmy BlueBay Automation. "Je to panel HMI s nejbohatší nabídkou funkcí z těch, které jsme dosud používali, a také grafika a rozlišení jsou výtečné – se softwarem Crimson od Red Lion je přechod na panely Graphite zcela bez problémů.

Operátorské panely Graphite HMI jsou dostupné v osmi různých provedeních, ve velikostech od 7" do 15", s hladkými fazetami a relativně velkým displejem v poměru k jejich celkovým rozměrům. Provedení s displejem velikosti 12,1" doplňuje dříve dostupná provedení s displejem 7" a 10,4" čitelná na plném slunečním světle. V kombinaci s odolným krytem jsou tyto panely Graphite ideální pro náročné venkovní podmínky.

"Stále více zákazníků na celém světě se každodenně spoléhá na panely Graphite HMI, které pracují v náročném prostředí, a protože jejich aplikace jsou stále komplikovanější, byla poptávka po větších displejích," řekl Jeff Thornton, product manager výrobků pro automatizaci firmy Red Lion. "Nyní tedy nabízíme nový panel Graphite určený pro venkovní použití s velkým displejem o úhlopříčce 12,1" se stejnou odolností, jaká se očekává od panelů Red Lion HMI."

Nový panel HMI může být vybaven oceňovaným softwarem Crimson 3.1 od Red Lion, který umožňuje snadno a rychle konfigurovat protokoly, definovat data proměnných, nastavovat sofistikované aplikace a vytvářet atraktivní uživatelské rozhraní. Crimson 3.1 podporuje OPC UA Server a Client a konektory MQTT pro Amazon Web Services, Google Cloud, Microsoft Azure a Ignition Sparkplug a má mnoho dalších pokročilých funkcí, díky nimž jej mnozí zákazníci jednoznačně preferují.

Více informací o firmě Red Lion a jejích nových odolných panelech HMI řady Graphite najdete na www.redlion.net/graphite

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP