www.modernitovarna.com
Moxa

Řídicí jednotky a I/O moduly řady ioThinx 4500 od firmy Moxa získaly ocenění Red Dot Award: design výrobku 2019

Společnost Moxa s potěšením oznamuje, že její řídicí jednotky a I/O moduly řady ioThinx 4500 zvítězily v kategorii Red Dot Award: design výrobku 2019.

Řídicí jednotky a I/O moduly řady ioThinx 4500 od firmy Moxa získaly ocenění Red Dot Award: design výrobku 2019

Letos Moxa soutěžila v konkurenci více než 5 500 výrobků od konstruktérů a výrobců z 55 zemí. "Vynikající inovace řady ioThinx 4500 je založena na jednoduchém, ale chytrém principu instalace, který šetří hodně času a úsilí," konstatovala porota soutěže Red Dot Award: design výrobku 2019. Ocenění a jeho zdůvodnění potvrzují, že se vždy snažíme "chodit v zákazníkových botách", a technici z oborů automatizace i informatiky proto mohou naše produkty využít v široké škále úloh.

Přeneste svá data do cloudu – rychle a bezpečně
S tím, jak je stále více provozních zařízení připojeno do průmyslového IoT (internetu věcí), je třeba všechna tato zařízení udržovat neustále připojená k internetu. Proto je kladen důraz na síťová zařízení, která jsou schopná zajistit připojení bez toho, že by je musel specialista z oddělení IT rebootovat pokaždé, když neočekávaně selžou. Ačkoliv tím nejdůležitějším v každém projektu založeném na zpracování I/O jsou data, je třeba tato data ještě před tím, než mohou být zpracována, sesbírat z nejrůznějších druhů průmyslových snímačů a zdrojových zařízení. To je často těžká a časově náročná úloha, nehledě na to, že je to zbytečné plýtvání časem inženýrů. "Modulární řídicí jednotky a I/O moduly I/O řady ioThinx 4500 od firmy Moxa, které jsou připravené pro použití v IIoT, jsou programovatelné, umožňují připojení do cloudu, mají velký výpočetní výkon potřebný pro přesnou regulaci a jejich systém je zabezpečený proti kybernetickým hrozbám," řekl Austin Lin, Product Manager divize sběru dat a řízení firmy Moxa. "Kompaktní, inteligentní a zabezpečené řídicí jednotky a I/O moduly řady ioThinx 4500, navržené na míru pro úlohy IIoT, umožňují propojení I/O s cloudem a konvergenci protokolů IT/OT."

Řídicí jednotka ioThinx 4533
• Propojení do cloudu: Prostřednictvím vestavěných knihoven SDK pro cloudové platformy Azure, AWS nebo Alibaba ukládá provozní data do cloudu a vzhledem k možnosti využít OPC UA zefektivňuje provoz systémů SCADA.

• Přesná regulace: Využitím operačního systému reálného času a nastavením priorit aplikací umožňuje dosáhnout rovnováhy mezi přesností regulace a výpočetními funkcemi.

• Programovací jazyky: Podporuje různé programovací jazyky, včetně jazyků Python a C/C++.

• Zabezpečení systému proti kybernetickým hrozbám: Systémová ochrana se uplatňuje na úrovních hardwaru, OS i knihoven a pomáhá uživatelům vypořádat se s kybernetickými hrozbami.

Distribuované I/O moduly pro ioThinx 4510 IIoT
• Propojení do cloudu: Podporují protokol MQTT a umožňují realizovat připojení do cloudu několika kliknutími myši. Jestliže používáte webové HMI nebo aplikaci CloudView NMS pro dohled nad daty v privátním cloudu, můžete připojení realizovat volitelně také prostřednictvím RESTful API nebo SNMP.

• Automatická rekonfigurace: Je-li třeba realizovat jen několik jednoduchých změn, není třeba věnovat žádnou péči rekonfiguraci. Jednoduše změníte nastavení modulů a o víc se nestaráte.

• Kybernetická bezpečnost: Moduly mají zabezpečenou konstrukci podle koncepce CIA (Confidentiality, Integrity, Availability – důvěryhodnost, integrita, dostupnost) a vyhovují podmínkám normy IEC 62443 úrovně 1.

Začněte s ioThinx IIoT s využitím sady Starter Kit
Startovací sada ioThinx IIoT Starter Kit má vše, co potřebujete pro vytvoření a otestování vlastní cloudové aplikace IT/OT. Startovací sada zahrnuje základní distribuovaný I/O modul ioThinx 4510 IIoT a desku I/O potřebnou pro aplikace IIoT. Protože není třeba zapojovat žádné kabely, můžete propojení s protokoly MQTT, RESTful API, SNMP nebo Modbus nastavit v několika jednoduchých krocích.
Řídicí jednotky a I/O moduly řady ioThinx 4500 od firmy Moxa získaly ocenění Red Dot Award: design výrobku 2019

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Related Articles

PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION
Nově k Průmyslu 4.0

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP