www.modernitovarna.com
Southco

NOVÝ ODOLNÝ OVLADAČ OD SOUTHCO KOMBINUJE SPOLEHLIVÉ OVLÁDÁNÍ S MODERNÍM DESIGNEM

Společnost Southco nedávno rozšířila svou úspěšnou řadu mechanických ovladačů o novou verzi, která kombinuje spolehlivé ovládání s moderním designem. Ovladač AC-11 zkonstruovaný s ohledem na vysokou pevnost z materiálů odolných vůči korozi se vyznačuje ergonomickou pákovou rukojetí a je ideální pro dálkové ovládání uzávěrů v zařízeních v náročných aplikacích.

NOVÝ ODOLNÝ OVLADAČ OD SOUTHCO KOMBINUJE SPOLEHLIVÉ OVLÁDÁNÍ S MODERNÍM DESIGNEM
Ovladač AC-11 se vyznačuje oválným rámečkem v moderním průmyslovém designu a zapuštěnou zástavbou, která minimalizuje vyčnívání. Pákovou rukojeť lze snadno ovládat i v rukavicích, což umožňuje dálkové otevírání uzávěrů v náročných prostředích. Ovladač AC-11 je dostupný ve verzích se zámkem i bez zámku a umožňuje přímé jednoduché nebo vícebodové ovládání připojeného uzávěru. V kombinaci s uzávěry Southco R4 a kabely AC vytvářejí ovladače AC kompletní dálkově ovládaný uzavírací systém (Rotary Latching System), který umožňuje bezpečné a spolehlivé dálkové zajištění ve vnitřních i venkovních aplikacích.

Produktová manažerka Cindy Bart dodává: „Ovladače AC-11 jsou velmi vhodné pro aplikace, jako jsou terénní vozidla a průmyslová zařízení v moderním designu. Zaoblený okraj přináší líbivý vzhled, což doplňuje aplikace, kde jde jak o náročný provoz, tak o estetiku při zajištění spolehlivého dálkového ovládání připojeného uzávěru.“

Pro další informace o Rotary Latching řešeních od firmy Southco navštivte prosím www.southco.com, pište na oddělění 24/7 zákaznického servisu na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., volejte na 610-459-4000 nebo faxujte svůj dotaz na 610-459-4012.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP