www.modernitovarna.com
Dunkermotoren

Bezkartáčové DC servo motory nyní k dispozici s rozhraním EtherCAT

EtherCAT je průmyslová sběrnice založená na standardu Ethernet a splňuje požadavky pro aplikace pracující v reálném čase. V současně době dochází k nebývalému růstu instalací zařízení s tímto rozhraním v průmyslových aplikacích.

Bezkartáčové DC servo motory nyní k dispozici s rozhraním EtherCAT
Servo motory z řady BG od společnosti Dunkermotoren jsou výkonné, inteligentní pohony pokrývající výstupní výkon v rozsahu od 40 do 500 Wattů. Tyto kompaktní motory byly po dlouhou dobu dodávány s rozhraním CANopen a také velice často s rozhraním Profibus DP (V1). Produkty společnosti Dunkermotoren nyní podporují další průmyslovou sběrnici EtherCAT.

Funkce CANopen skrze EtherCAT (CoE) umožňuje servo motorům pracovat jako zařízení slave v síti EtherCAT. CANopen skrze EtherCAT využívá stejné objekty jako CANopen. Společnost Dunkermotoren používá standardizované objekty DSP402 pro ovládání pozice, monitorování a konfiguraci servo pohonů.

Společnost Dunkermotoren umí poskytnout správné řešení v širokém spektru aplikací se servo pohony. Uživatelé si mohou vybrat z mnoha komponent servo motorů. Díky velkému rozsahu pozemních a podzemních převodových skříní, brzd a kodérů může být systém servo pohonů modulární. To umožňuje vyrobcům strojů navrhnout optimální řešení pro danou aplikaci. Při spolupráci výrobců strojů a specialistů na pohony ze společnosti Dunkermotoren lze snadno najít optimální konfiguraci pohonů ze standardních komponent s minimálními nároky na návrh stroje.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP