www.modernitovarna.com
PEPPERL+FUCHS FACTORY AUTOMATION

Dohled nad plněním zásobníků v internetu věcí

Společnost Pepperl+Fuchs představuje snímač hladiny, který přenáší svá data do zabezpečené vzdálené stanice v prostředí průmyslového internetu věcí. Snímač IoT WILSEN.sonic.level je začleněn do startovacího balíčku se službami WILSEN.service a podnikovou datovou platformou, které usnadňují vstup do tohoto moderního světa. Balíček uživateli umožňuje rychleji zjistit přínosy systému IoT pro svůj vlastní podnik.

Dohled nad plněním zásobníků v internetu věcí
IoT-Sensor WILSEN.sonic.level

Průmyslový internet věcí propojuje virtuální svět výpočetní techniky s reálným světem strojů a zařízení a otevírá nové možnosti v procesní automatizaci. Pomocí snímačů s radiovým výstupem, které přenášejí svá data do internetu, je možné řídit zařízení, jež jsou rozmístěna na velké velké ploše nebo je není možné připojit jinak proto, že jsou mobilní.

Snímače WILSEN.sonic.level, které představuje firma Pepperl+Fuchs, jsou ultrazvukové bezdrátové snímače pro dohled nad zaplněním mobilních kontejnerů, tanků a sil. Zařízení napájená z baterie navíc určují svou geografickou polohu a přenášejí získaná data prostřednictvím sítí GSM nebo LORaWAN do daného sběrného bodu v internetu. Služba WILSEN.service nejen zajišťuje zabezpečenou výměnu dat, ale umožňuje také centralizovanou správu všech IoT snímačů v rozmístěných provozu. Ke službě mohou být připojeny naopak také softwarové systémy a datové platformy pro zpracování podnikových dat.

Společnost Pepperl+Fuchs vybrala startovací balíček, který obsahuje všechny komponenty nutné pro sestavení funkčního systému IoT. Časově omezená nabídka balíčku za pevnou cenu umožňuje těm, kdo chtějí začít s internetem věcí dokonce i bez předchozích znalostí, získat zkušenosti ve svém vlastním provozním prostředí tak rychle, jak je to jen možné.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP