www.modernitovarna.com
Avistud

NELSON AUTOMOTIVE MĚNÍ ZNAČKU NA AVISTUD

NELSON AUTOMOTIVE MĚNÍ ZNAČKU NA AVISTUD

 Společnost Nelson Automotive, přední světová firma v oboru navařování svorníků v automobilovém průmyslu, oznámila kompletní změnu značky, která se dotkne jejích zákazníků, vlastníků i průmyslových partnerů.

 

Nově představená značka, AVISTUD, odráží úplné oddělení podnikání Nelson Automotive od její bývalé mateřské firmy Nelson Stud Welding. Společnost Nelson Automotive byla původně vytvořena jako samostatná firma působící v oboru automobilového průmyslu, a to po prodeji společnosti Nelson Stud Welding původním vlastníkem, firmou Doncaster, firmě Stanley Black & Decker, k němuž došlo v dubnu 2018.

 

Firma AVISTUD, jejíž značka reprezentuje automobilový průmysl (automotive), všestrannost (versatility) a inovativnost (innovations) navařování svorníků (stud welding), se bude soustředit na technicky vyspělé produkty pro výrobce automobilů a jejich dodavatele. V prosinci 2018 oznámila společnost novou významnou smlouvu o dodávce moderních technologických zařízení firmě Daimler AG pro výrobu automobilů Mercedes Benz tříd C a S.

 

Henning Stams, výkonný ředitel firmy AVISTUD, řekl: "Automobilový průmysl požaduje, aby jeho výrobní procesy byly rychlejší a flexibilnější než kdy dříve. Přizpůsobili jsme naše podnikání tak, abychom splnili požadavky automobilového průmyslu po lehčích a odolnějších materiálech pro elektromobily a po rychlejších výrobních procesech."

 

Eduard Kirchner, vedoucí oddělení technického vývoje společnosti AVISTUD, dodal: "Jsme vedoucí technický inovátor v oblasti navařování svorníků se silným týmem zkušených inženýrů. Pod novou značkou AVISTUD se stoprocentně soustředíme na obsluhu celosvětového trhu v automobilovém průmyslu, kde se zákazníci již spoléhají na naše inovace a všestrannost, které jim pomáhají dodávat automobily pro budoucnost."

 

Společnost AVISTUD je předním inovátorem v oboru. Například její podavač SPEEDPORT umožňuje v jedné jednotce navařit více než 40 000 svorníků za den. Společnost nabízí široký sortiment manuálních a automatických zařízení, stejně jako navařovací hlavice pro roboty, které najdou uplatnění ve vysoce produktivním výrobním prostředí.

 

Firma AVISTUD je celosvětově fyzicky přítomná v mnoha zemích Asie, Evropy a Severní i Jižní Ameriky, avšak její výrobky se budou i nadále vyvíjet a vyrábět v Německu, kde se tým více než stovky zaměstnanců soustředí na vytváření nové generace zařízení pro navařování svorníků, která posune hranice rychlosti, výkonnosti a trvanlivosti.

 

"Náš tým se soustředí na výzkum a vývoj a na to, abychom dodávali našim klientům zařízení realizující špičkové moderní procesy – ať jde o zařízení pro nové výrobní závody, nebo o modernizaci těch stávajících. Těšíme se, že brzy budeme moci oznámit budoucí investice a vývoj, které se již chystají," uzavřel Stams.

 

Pro více informací o firmě AVISTUD prosím navštivte https://www.avistud.com

 

KONEC

 

Poznámka pro editory: pro další informace kontaktujte Lizzy Bramley z agentury Beattie Communications na tel. čísle +44 (0)161 870 9875 nebo emailem: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

NELSON AUTOMOTIVE MĚNÍ ZNAČKU NA AVISTUD

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP