www.modernitovarna.com
NSK

Dvojité vyznamenání pro NSK v rámci ocenění dodavatelů Toyota

NSK Europe slaví dvojí úspěch v rámci prestižních ocenění Toyota Motor Europe (TME): získala certifikát uznání (v kategorii dodávky) a ocenění za vynikající výkon (v kategorii kvalita).

TME obvykle uděluje ceny na výročním obchodním setkání v Bruselu v Belgii před několika stovkami významných osobností z oboru. Vzhledem k tomu, že stále panují obavy z pandemie, společnost místo toho zorganizovala jen virtuální živou prezentaci. TME hodnotí výkonnost svých dodavatelů v průběhu předchozího fiskálního roku v řadě různých kategorií. Osvědčení o uznání v kategorii dodávky je udělováno dodavatelům s vynikajícím plněním dodávek. Ve společném cíli neustálého zlepšování společnost TME prostřednictvím svého každoročního programu ocenění uznává zásadní roli svých dodavatelů.

K určení vítězů posuzuje TME řadu KPI (klíčových výkonnostních ukazatelů), které zahrnují mimo jiné celkový výkon dodávek, včetně náhradních dílů a příslušenství. Nejlepší oceňuje certifikátem uznání (Certificate of Recognition), který pro rok 2022 (pokrývá období fiskálního roku 2021) získala také NSK Europe.

Společnost NSK Europe získala též ocenění za vynikající výkon (Superior Performance Award) v kategorii kvalita. Jen málokterý dodavatel je při udělování tohoto významného ocenění úspěšný každý rok. Kvalita je hlavní prioritou TME, kde je společným měřítkem počet vad, které se vyskytují u milionu dílů – PPM. Mezi další kritéria hodnocení dodavatelů pro toto ocenění patří vyřizování záručních reklamací a reakce na problémy s kvalitou.

Rashmi Shah, vedoucí nákupu TME, předal obě ceny a jejich certifikáty Francku Keifferovi, generálnímu řediteli evropské automobilové obchodní jednotky NSK (EABU) v NSK France v Guyancourtu, kde sídlí tým odpovědný za TME.

Jednotka EABU firmy NSK dodává několik různých produktů do motorů a převodovek TME v Polsku a Velké Británii, včetně kuličkových ložisek, kuželíkových ložisek a vahadel. Výrobky přicházejí do TME z výrobních závodů NSK, mezi které patří Kielce (Polsko), Peterlee (Velká Británie), Takasaki (Japonsko) a Saitama (Japonsko). NSK navíc dodává ložiska kol do automobilek TME ve Francii, České republice, Turecku a Jižní Africe.

1) Hrdě držíme ocenění před závodem NSK v Guyancourtu ve Francii (zleva doprava): Adrien Le Berre, obchodní ředitel NSK EABU; Rashmi Shah, vedoucí nákupu TME; Franck Keiffer, generální ředitel NSK EABU a Maxime Marsala, projektový manažer NSK EABU



Dvojité vyznamenání pro NSK v rámci ocenění dodavatelů Toyota
 

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP