www.modernitovarna.com
COSCOM

COSCOM KPI modul

COSCOM KPI (Key Performance Indicator) modul umožňuje uživatelům přístup k firemním datům a analýzám z jakéhokoli místa na světě. Online vizualizace poskytuje informace v reálném čase o právě probíhajícím precesu. Díky tomu lze pak optimalizovat či úplně přeorganizovat proces, který ještě není dokončen.

COSCOM KPI modul
Společnost COSCOM Computer GmbH má více než dvacetileté zkušenosti s vývojem, marketingem a implementací softwarových řešení pro procesní optimalizaci v produkčním sektoru. Modulární sktrukturu systémů COSCOM MES lze využít v širokém spektru aplikací. COSCOM software tools – ProXIA pro detailní plánování práce, PEP pro personální plánování, MDE pro získávání dat ze strojů, BDE pro získávání operační dat – poskytuje základní data při získávání smysluplných indikátorů (KPI). To velice zjednodušuje lokalizaci chyb a negativních faktorů v produkci a navíc umožňuje uživateli okamžitě reagovat a zvolit nápravný proces a sledovat jeho efektivitu.

Analýza indikátorů KPI se stává více a více důležitější právě v odvětví produkce. Organizační a obchodní strategie, jako spoléhání se na výrobní proces a následnou eliminaci všech druhů odpadů, dosažení spokojenosti zákazníka, apod. Ale co je vlastně takovým základem pro optimální rozhodnutí? Jsou to zkušenosti získané při implementaci realných projektů, které nám ukazují, jak mohou špatná rozhodnutí negativně ovlivnit proces produkce. Např., jednorázová „okamžitá“ akce – redukce počtu zaměstnanců – může vést ke snížení produktivity. Oddůvodněná „okamžitá“ rozhodnutí nejsou možná, pokud nejsou podložená a pokud nejsou všechny příslušné části procesu seznámeny s daným rozhodnutím.

Vizualizace indikátorů KPI zde hraje podstatnou roli. Na rozdíl od analýzy indikátorů KPI na konci precesu produkce, která nám jen říká jestli je příslušný proces v pořádku či ne, online vizualizace poskytuje informace v realém čase právě probíhajícího procesu. Nejnovější produkt společnosti COSCOM řeší právě tento požadavek. V oblasti mobilních aplikací může být tento modul spuštěn na jakémkoli chytrém telefonu s webovým prohlížečem. Manažeři pak mohou udělat rozhodnutí z jakéhoklo místa na světě – např. na služební cestě, apod.

Obrázky:
Caption for Mobil-300.jpg: COSCOM Mobile Monitoring běží na jakémkoli chytrém telefonu s webovým prohlížečem.
Caption for Online-Monitor 1300.jpg: Jednotlivé stavy procesu na různých stanicích.
Caption for KPI_1.jpg: Stav systemu je dokumentován a může být kdykoli zobrazen.
Caption for KPI_2.jpg: Užitečné funkce pomáhají rychle identifikovat příčinu problému v produkci.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP