www.modernitovarna.com
Southco

VÍCEBODOVÝ BEZPEČNOSTNÍ ZÁPADKOVÝ SYSTÉM PRO UTĚSNĚNÉ VENKOVNÍ UZÁVĚRY

Nový vícebodový kompresní západkový systém Southco® CR nabízí spolehlivé řešení pro zvýšení bezpečnostních parametrů pomocí nabídky zamykání s více klíči a nastavitelného vícebodového západkového systému pro utěsněné uzávěry. Díky vysokému stupni odolnosti vůči úmyslnému poškození, těsnícím vlastnostem a 5mm středové kompresi nachází tento systém ideální použití pro vnější odstínění před EMI nebo RFI v široké škále venkovních uzávěrů pro telekomunikační, elektronické nebo průmyslové instalace.

VÍCEBODOVÝ BEZPEČNOSTNÍ ZÁPADKOVÝ SYSTÉM PRO UTĚSNĚNÉ VENKOVNÍ UZÁVĚRY
Čtyři různé možnosti uzamykání nabízí zvýšenou bezpečnost, snadnou kontrolu přístupu a flexibilní řízení kódování pro více klíčů. Tyto možnosti zahrnují standardní bezpečnostní zámkové vložky Southco® s i bez doplňkového visacího zámku, zámkové vložky odpovídající normě DIN 18254 a dvě standardně používané alternativy přístupu pomocí externích nástrojů doplněné o ochranu visacím zámkem. Takováto univerzálnost uzamykání uživatelům umožňuje přizpůsobit kódy klíčů s ostatními zámkovými vložkami Southco® používanými v dalších instalacích, a pohodlně tak používat jediný klíč. Systém nabízí možnost použití vysoce bezpečných vložek podle normy DIN nainstalovaných firmou Southco nebo přímo koncovým uživatelem. A nakonec je zde možnost přídavného zabezpečení pomocí visacího zámku, díky které mají koncoví uživatelé možnost provést okamžité změny kontroly přístupu pomocí doplňkových 8mm visacích zámků.

Madlo uzávěru CR, které je částečně zapuštěné do dveřního panelu s minimálním přesahem pouhých 12 mm, má moderní a estetický vzhled a ergonomickou konstrukci. Uživatel může použít madlo vytažené ze zapuštění jako pohodlné držadlo. Madlo zároveň slouží jako páka pro řízené uvolnění středové komprese. Jelikož se západkový systém otevírá otáčením kyvné kliky ve směru nebo proti směru hodinových ručiček, je také vysoce vhodný pro levotočivé i pravotočivé dveře na instalacích umístěných těsně vedle sebe.

Hlavní pouzdro západky lze použít na venkovní dveřní panely s tloušťkou od 1,5 mm do 3 mm, a rovněž pro dvoupanelové dveře. Na zakázku dodávané vícebodové západkové rozvory umožňují instalaci západkového mechanismu mimo střed nebo jeho vystředění na dveřích s výškou až 2 m. Široká nabídka vaček a vícebodových rozvor přispívá ke kompatibilitě s velkou řadou konstrukcí a rozměrů uzávěrů, přičemž možnosti seřízení umožňují přesné přizpůsobení západkového systému podle rozměrů a specifikací těsnění každého jednotlivého uzávěru. Pracovní rozpětí vačky – vzdálenost od čela dveřního panelu k bodu záběru vačky západky – v rozmezí od 6,5 mm do 112 mm. Každá z jedenácti možností vačky umožňuje seřízení záběru o 5,5 mm.

Ačkoliv pro instalaci tohoto vícebodového západkového systému stačí použít standardní klíče, jeho odolná a robustní konstrukce umožňuje jeho aplikaci v náročných podmínkách venkovního prostředí, s maximální statickou nosností 250N a průměrným zatížením 580N. Zámek vyhovuje specifikacím Southco úrovně 3 odolnosti proti úmyslnému poškození, což znamená že je schopný po dobu pěti minut odolávat neoprávněnému přístupu s použitím těžkých nástrojů (kladivo, sekáč, šroubovák, páčidlo, atd.).

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP