www.modernitovarna.com
Southco

VYVÁŽENÉ ČEPY PRO SNADNÉ ZVEDÁNÍ A POLOHOVÁNÍ

Nová řada standardních vyvážených čepů Southco® ST-12C nabízející trvale vysoký moment v kompaktním provedení umožňuje méně namáhavé zvedání a polohování zavěšených komponentů. Snadný pohyb a nastavení polohy bez prokluzu umožňuje intuitivní ovládání zobrazovacích monitorů, dveří, přístupových panelů a dalších pohyblivých komponentů v mnoha aplikacích, jako je spotřební materiál, lékařská zařízení, přeprava a průmyslové strojírenství.

VYVÁŽENÉ ČEPY PRO SNADNÉ ZVEDÁNÍ A POLOHOVÁNÍ
Se svým širokým rozsahem nastavení vyvažujícího momentu a možností zapuštění čepů do skříně produktu poskytují tyto čepy konstruktérům výhodné možnosti pro estetické i fyzické vlastnosti existujícího technického vybavení. V porovnání s třecímu čepy nabízí tato konstrukce s vyvažováním mnohem menší úsilí při manipulaci s těžšími předměty. Narozdíl od plynových podpěr, které mohou rovněž nepříznivě zasáhnout do elegantního tvaru nebo překážet v přístupu k uzávěrům, nemá na funkci těchto čepů vliv okolní teplota nebo frekventované používání. Konstrukce čepů ST-12C se stálým momentem, který během 20 000 provozních cyklů zůstává v rozsahu +20 % nominálního momentu, umožňuje jejich stálé a dlouhodobé používání bez nutnosti údržby či seřízení.

Integrální vyvažovací pružina usnadňuje zvedání v jednom směru, takže obsluha musí vyvinout pouze minimální úsilí. Pro připojení předmětů různých velikostí a hmotností jsou k dispozici čtyři hodnoty momentu (2,26; 3,16; 4,07 a 4,97 Nm). Každý čep používá Southco technologii stálého momentu, který udržuje zavěšený komponent v jakékoliv požadované poloze v celém rozsahu pohybu čepu. Tím že kombinují funkce zvedání a polohování v jediné jednotce, tyto čepy odstraňují požadavek na další mechanické zařízení udržující předmět v požadované poloze.

Čepy jsou nainstalované v zrcadlových párech a mohou být určené pro expedici s montážní skříní a adaptérem v jedné ze čtyřech možných výchozích poloh. Každý čep umožňuje rotaci v rozsahu +/- 90 stupňů v každém směru, takže celý rozsah pohybu je 180 stupňů. To konstruktérům umožňuje splnit široké spektrum požadavků na montážní a polohovací úhly.

Čepy Southco ST-12C mají trvanlivou celokovovou konstrukci a dodávají se s povrchovou úpravou bezbarvým lakem. Každý čap má maximální statickou nosnost v radiálním směru 1000 N a maximální statickou nosnost v axiálním směru 1200 N.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP