www.modernitovarna.com
Southco

NOVÉ VAČKOVÉ ZÁPADKY S NASTAVITELNOU ZÁVOROU OD FIRMY SOUTHCO SE VYZNAČUJÍ PŘIZPŮSOBITELNOSTÍ PRO RŮZNÉ APLIKACE

Společnost Southco rozšiřuje svou úspěšnou řadu uzavíracích západek E5 Cam Latch o novou verzi s flexibilně nastavitelnou závorou umožňující jedním řešením pokrýt různé aplikace. Nové západky E5 Cam Latch s rozsahem nastavení závor od 11,5 mm jsou vybaveny prodlouženou hřídelí, která umožňuje nastavit vačku podle určené závory, a zajistit tak bezpečné uzavření dveří nebo krytu.

NOVÉ VAČKOVÉ ZÁPADKY S NASTAVITELNOU ZÁVOROU OD FIRMY SOUTHCO SE VYZNAČUJÍ PŘIZPŮSOBITELNOSTÍ PRO RŮZNÉ APLIKACE
Uzavírací západky E5 se vyznačují flexibilním nastavením závory, aby bylo možné kompenzovat různé tolerance dveří a nastavení těsnění. V úlohách, kde je použito těsnění dveří, jež má tendenci v dlouhodobě stlačeném stavu permanentně zmenšovat svou tloušťku, umožňuje flexibilní nastavení závory západky E5 kompenzovat tento problém přenastavením závory tak, aby bylo zajištěno optimální uzavření dveří a jejich utěsnění. Profil vačky funguje také jako navaděč pro správné uzavření dveří a umožňuje stlačení o až 1 mm. Západka E5 je vyhovuje specifikacím krytí NEMA 4 a IP65 pro odolnost proti vodě a prachu a je vhodná pro použití v interiéru i ve venkovním prostředí.

Závory s hlubokým odsazením, normálním odsazením a přímé (bez odsazení) pokrývají široký rozsah rozměrů. Kovová vačka má plastový klobouček, který omezuje hluk vznikající při kontaktu s rámem a umožňuje robustní zasunutí západky do rámu bez poškrábání povrchu, čímž chrání dekorační nebo funkční povrchovou úpravu. Navíc západky E5 Cam Latch mají stejný montážní otvor v krytu jako standardní západky a jsou dostupné i jako samostatná západka a vačka pro modulární využití.

Global Product Manager Loc Tieu dodává: „Nastavitelná závora nejnovější vačkové západky E5 Cam Latch splňuje požadavky různých úloh, které vyžadují stejnou západku, ale s různými závorami, zatímco flexibilní konstrukce umožňuje západku přizpůsobit specifickým požadavkům každé aplikace.“

Pro více informací o funkci západek E5 Cam Latch prosím navštivte www.southco.com, kontaktujte nepřetržitou službu 24/7 oddělení péče o zákazníky na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., volejte 610-459-4000 nebo svou poptávku odfaxujte na 610-459-4012.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP