www.modernitovarna.com
Southco

NABÍDKA FIRMY SOUTHCO PŘINESE NOVÝ VÍTR NA VELETRH VENDITALIA 2018

Společnost Southco, přední světová firma v oboru konstrukčních hardwarových řešení pro řízení přístupu, bude vystavovat ve dnech 6. až 9. června na veletrhu Venditalia Milano 2018, který se bude konat na výstavišti Fieramilanocity, ve stánku C57.

NABÍDKA FIRMY SOUTHCO PŘINESE NOVÝ VÍTR NA VELETRH VENDITALIA 2018
Jako osvědčený dodavatel pro výrobce prodejních automatů dodává Southco široký sortiment západek, zámků, závěsů a produktů pro ovládání pozice. Na veletrhu Venditalia se firma Southco soustředí na to, aby ukázala, jak využít elektronické prvky pro řízení přístupu namísto tradičních mechanických zámků, a zlepšit tak vlastnosti prodejních automatů.

Společnost Southco již dlouho pomáhá konstruktérům a dodavatelům prodejních automatů inovovat výrobky na rychle se měnícím trhu. Produkty Southco nabízejí možnost úplného dohledu nad prodejními automaty, zabraňují neautorizovanému přístupu a snižují možnost dostat se do automatu násilím. Produkty Southco, doprovázené dobrými zkušenostmi uživatelů, jež jsou v tomto oboru životně důležité, jsou konstruktéry ceněné také proto, že umožňují dosáhnout optimálního umístění obrazovky a dveří pro splnění zvýšených požadavků ergonomie.

„Southco má více než deset let zkušeností v oblasti konstrukce a inženýrských služeb v oblasti komponent pro samoobslužné automaty. Při vývoji a konstrukci prodejních automatů je mnoho příležitostí, v nichž mohou naše produkty pomoci odlišit se zlepšením technických parametrů a současně posílením zabezpečení,“ říká Regis Chagny, Business Management Manager, Southco Manufacturing Ltd.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP