www.modernitovarna.com
Southco

NOVÝ KOMPAKTNÍ AKTUÁTOR OD FIRMY SOUTHCO ZJEDNODUŠUJE PŘECHOD OD MECHANICKÉHO K ELEKTRONICKÉMU ZAVÍRÁNÍ

Společnost Southco rozšiřuje svou řadu řešení pro elektronické ovládání přístupu o kompaktní elektronický aktuátor, který zjednodušuje přechod od mechanického k elektronickému zavírání.

NOVÝ KOMPAKTNÍ AKTUÁTOR OD FIRMY SOUTHCO ZJEDNODUŠUJE PŘECHOD OD MECHANICKÉHO K ELEKTRONICKÉMU ZAVÍRÁNÍ
Elektronický aktuátor AC-EM 05 od firmy Southco představuje cenově výhodnou možnost elektronického ovládání otočných západek řady Southco R4-05 Micro Rotary Latch a jiných mechanických západek.

Elektronický aktuátor AC-EM 05 může být po připojení k elektronickému zařízení pro řízení přístupu použit k ovládání mechanické západky – otevření nebo odemknutí dveří nebo krytu na dálku. Vzhledem ke svému malému profilu a účinnému motorku s převodovkou je elektronický aktuátor AC-EM 05 ideální pro zakrytované použití, kde je problémem omezený fyzický prostor.

Generální ředitel Steve Spatig dodává: „Elektronický aktuátor AC-EM 05 je možné jednoduše spárovat s otočnými západkami řady R4-05 Micro Rotary Latch nebo jinými srovnatelnými mechanismy, a vytvořit tak systém pro elektronické řízení přístupu v místech s omezeným prostorem.“

Pro více informací o funkci elektronických aktuátorů Southco prosím navštivte www.southco.com, kontaktujte nepřetržitou službu 24/7 oddělení péče o zákazníky na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., volejte 610-459-4000 nebo svou poptávku odfaxujte na 610-459-4012.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP