www.modernitovarna.com
Softing Industrial Automation GmbH

Snadná integrace dat z PLC a zařízení používající Modbus protokol do IoT a cloudu

Komunikační brána dataFEED uaGate MB umožňuje snadnou a bezpečnou integraci dat přicházejících ze zařízení s rozhraním Modbus a řešeními IoT a Industry 4.0.

Snadná integrace dat z PLC a zařízení používající Modbus protokol do IoT a cloudu
Nová komunikační brána dataFEED uaGate MB od firmy Softing je určená pro komunikaci mezi PLC s rozhraními Modbus v průmyslových komunikačních sítích a aplikacemi IT. Produkt umožňuje přístup k datům z procesů a strojů prostřednictvím standardu OPC UA a protokolu MQTT. Podporuje odpovídající standardy IT bezpečnosti, jako jsou šifrování SSL a certifikáty X.509, a umožňuje paralelní připojení několika aplikací. 

Standard OPC UA se stal dominujícím standardem při integraci OT/IT a MQTT je preferovaný komunikační protokol  pro mnoho cloudových aplikací a platforem IoT.   Komunikační brána podporuje také hybridní architekturu, kde část aplikaci běží na vlastních serverech (on premise) a část v cloudu.

„PLC s rozhraním Modbus bez integrovaného serveru OPC UA jsou ve stávajících provozech velmi častá,“ říká Sebastian Schenk, Product Manager Industrial Data Intelligence. „S komunikační bránou dataFEED uaGate MB nabízí Softing oddělením automatizace a provozní techniky snadno použitelná zařízení pro implementaci flexibilního a zabezpečeného rozhraní k systémům IT.“

Komunikační brána dataFEED uaGate MB rozšiřuje konektivitu PLC s rozhraními Modbus, podporuje celosvětově požadované bezpečnostní standardy a je osvědčená v provozu, protože pracuje na stejné hardwarové platformě jako dataFEED uaGate SI. Produkt byl v premiéře představen na veletrhu SPC IPC Drives loni v Norimberku. Pro více informací: https://industrial.softing.com/en/products/plc-connectivity/integration-of-plc-data/gateways-single-protocol/uagate-mb.html

Navštivte nás na veletrhu Hannover Messe od 23. do 27, dubna 2018: 
hala 9, stánek A11 (OPC Pavilion) a hala 9, stánek D68 (PROFIBUS & PROFINET International (PI) Pavilion).

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP