www.modernitovarna.com
Southco

SOUTHCO PŘEDSTAVUJE NOVOU VAČKOVOU ZÁPADKU S INOVOVANÝM  TVAREM KŘÍDLATÉ MATICE A VESTAVĚNOU FUNKCÍ UZAMYKÁNÍ

Společnost Southco inovovala svou úspěšnou řadu vačkových západek s křídlatou maticí E5 návrhem stylového moderního designu podporujícího ergonomické ovládání a zvýšení bezpečnosti. Nové západky E5 mají funkci zamykání s možností instalace kulaté třmenové petlice do průměru 8 mm a inovovaný tvar křídlaté matice, která funguje současně jako rukojeť a ovládací prvek.

SOUTHCO PŘEDSTAVUJE NOVOU VAČKOVOU ZÁPADKU S INOVOVANÝM  TVAREM KŘÍDLATÉ MATICE A VESTAVĚNOU FUNKCÍ UZAMYKÁNÍ
Inovovaná křídlatá matice západky E5 se vyznačuje konkávním tvarem boku, který je estetický a zároveň usnadňuje jisté uchopení pro jednoduché ovládání krytu nebo dveří, a to i v rukavicích. Kulička na pružině poskytuje senzorickou zpětnou vazbu a pomáhá slyšitelným „kliknutím“ verifikovat, zda jsou dveře správně otevřené nebo zavřené. Západky E5 s křídlatou maticí jsou testované a certifikované podle NEMA 4 a IP65 na odolnost proti vniknutí vody a prachu a jsou vhodné pro instalaci ve venkovním i vnitřním prostředí. 
 
Vačkové západky E5 od firmy Southco umožňují robustní uzavírání odolné proti vibracím. Vyznačují se velkou škálou délek rukojetí a dodávají se s různými typy hlavic pro zvýšení bezpečnosti. Západky E5 se navíc vyznačují stejným montážním otvorem jako standardní západky a pro modulární využití se dodávají i v odděleném provedení se samostatnou západkou a vačkou. 
 
Global Product Manager Loc Tieu dodává: „Uzamykatelné vačkové západky s křídlatou maticí E5 umožňují ergonomický provoz a bezpečné uzavírání v úlohách, kde je třeba zvýšené zabezpečení, jako jsou průmyslová zařízení s požadavkem na LOTO – Lockout Tagout.“ 
 
Pro více informací o funkcích vačkových západek E5 prosím navštivte www.southco.com nebo kontaktujte oddělení nepřetržité 24/7 služby zákazníkům emailem na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., telefonem na 610-459-4000 nebo svou poptávku odešlete faxem na 610-459-4012.
 

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP