www.modernitovarna.com
Southco

NOVÝ OVLADAČ S ROZHRANÍM BLUETOOTH® UMOŽŇUJE BEZDRÁTOVÉ OVLÁDÁNÍ PŘÍSTUPU S VYUŽITÍM WEBU

Společnost Southco nedávno rozšířila svou řadu řešení pro elektronické ovládání přístupu, která umožňují použít zařízení s rozhraním BLUETOOTH®, např. chytré telefony nebo tablety, jako autentizované ovladače pro bezdrátové ovládání elektronických zámků. Virtuální klíče jsou do chytrých zařízení odesílány bezdrátově prostřednictvím vzdáleného webového portálu z jakéhokoliv počítače připojeného na internet.

NOVÝ OVLADAČ S ROZHRANÍM BLUETOOTH® UMOŽŇUJE BEZDRÁTOVÉ OVLÁDÁNÍ PŘÍSTUPU S VYUŽITÍM WEBU
Ovladač BT BLUETOOTH® Controller umožňuje bezdrátové ovládání inteligentních zámků a dohled nad nimi bez nutnosti fyzického připojení k síti nebo instalace, spravování a údržby softwaru. Při kombinaci s libovolným řešením inteligentního elektronického zamykání od firmy Southco dovoluje BLUETOOTH® Controller realizovat kompletně zakrytované řešení fyzického zabezpečení, které pro přístup uživatele využívá BLUETOOTH® LE a pro správu oprávnění a záznam o činnosti webový portál.

Systém se vyznačuje několikaúrovňovým zabezpečením, jednoduchou instalací a nastavením a schopností komunikovat s chytrými telefony na vzdálenost až 9 m. Inteligentní, plně zakrytované elektronické zámky v kombinaci  s ovladačem BT BLUETOOTH® Controller mohou zabezpečovat cenné informace a zařízení, přičemž je pořizován digitální záznam o všech přístupech, který může být používán pro doložení shody s regulatorními požadavky, jako jsou např. standard PCI DSS (Payment Card Industry Data Security) pro platební karty, HIPAA (Health Insurance Portability and Accountability Act) pro zabezpečení zdravotních záznamů nebo FISMA (Federal Information Security Management Act) pro zabezpečení informačních systémů.

Virtuální klíče jsou přidělovány a spravovány prostřednictvím aplikace VIZpin®, která vytváří zabezpečenou cloudovou platformu pro vzdálenou správu uživatelských přístupů pomocí ovladačů BT BLUETOOTH® Controller od firmy Southco. Časově závislé virtuální klíče mohou být zasílány do aplikace, kterou lze zdarma nainstalovat do chytrého telefonu, bezdrátově z webového cloudového portálu VIZpin. Uživatel s administrátorským oprávněním může po přihlášení do zabezpečeného webového portálu v reálném čase přidělovat nebo mazat elektronické klíče a zajistit tak přístup jen autorizovaným uživatelům – a jen po stanovenou dobu.

General Manager Steve Spatig dodává: „Ovladač BLUETOOTH® Lock Controller od firmy Southco představuje průlomovou razantní technologii pro bezdrátové vzdálené ovládání a monitorování fyzického přístupu bez fyzického připojení k síti. S naším novým ovladačem BLUETOOTH® Controller je možné umožnit přístup jednotlivcům v reálném čase odkudkoliv na světě, prostřednictvím jednoduché webové aplikace a jakéhokoliv chytrého telefonu s BLUETOOTH®

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP