www.modernitovarna.com
CAMILLE BAUER

Transformátory proudu pro každé měřicí zařízení: důležitá komponenta pro bezpečné měření velkých proudů

Společnost Camille Bauer Metrawatt AG představuje na základě principu „všechno z jednoho zdroje“ své transformátory proudu řady SIRAX. Ty představují další milník v rozšiřování nabídky produktů pro silnoproudou elektrotechniku.

Transformátory proudu pro každé měřicí zařízení: důležitá komponenta pro bezpečné měření velkých proudů

Foto: Transformátory proudu jsou dostupné v průvlekové verzi stejně jako ve verzi s děleným jádrem, vhodné pro retrofit.

Pro sledování spotřeby elektřiny je nutné měřit příslušné proudy. K tomu se běžně používají transformátory proudu, jež převádějí vysoký primární proud na měřitelný sekundární proud (5 A nebo 1 A), galvanicky oddělený od primárního. Tímto způsobem může být proud přesně měřen, vizualizován a dále zpracováván našimi měřicími zařízeními.

Camille Bauer Metrawatt AG má v sortimentu široké spektrum produktů, mezi nimiž je možné vybírat podle požadovaných nominálních hodnot proudu, třídy přesnosti, průměru vodiče a dostupného prostoru pro instalaci. Všechny transformátory proudu, průvlekové i s děleným jádrem, odpovídají požadavkům normy IEC 61869-2.

Průvlekové transformátory proudu představují vysoce přesné a cenově efektivní řešení. Navlékají se přímo na primární vodič (přípojnici nebo kabel). Sekundární strana transformátoru (obvykle s měřicím zařízením, měřičem spotřeby nebo zobrazovací jednotkou) je připojena čelními a zadními montážními svorkami.

Transformátory s děleným jádrem jsou vzhledem ke své kompaktní konstrukci a jednoduchosti instalace zvláště vhodné do stísněných prostor nebo do míst s obtížným přístupem. Instalaci na kabel nebo přípojnici usnadňuje to, že obě poloviny jádra mohou být od sebe odděleny. Všude, kde je komplikované přerušení primárního proudového obvodu, jsou transformátory proudu s děleným jádrem od firmy Camille Bauer Metrawatt AG tou správnou volbou.

Další informace jsou dostupné na www.camillebauer.com/stromwandler-en

Transformátory proudu pro každé měřicí zařízení: důležitá komponenta pro bezpečné měření velkých proudů

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP