www.modernitovarna.com
Southco

SOUTHCO PŘEDSTAVUJE UZAMYKATELNOU STLAČOVACÍ ZÁPADKU S ERGONOMICKOU T-RUKOJETÍ

Společnost Southco rozšířila svou úspěšnou řadu stlačovacích uzavíracích západek řady E3 VISE ACTION® o verzi s ergonomickou T-rukojetí, která se vyznačuje možností uzamčení visacím zámkem. Uzamykatelná stlačovací západka E3 kombinuje ergonomické ovládání se zvýšeným zabezpečením, zaručuje uzavření odolné proti vibracím a je vhodná do nepříznivých podmínek.

SOUTHCO PŘEDSTAVUJE UZAMYKATELNOU STLAČOVACÍ ZÁPADKU S ERGONOMICKOU T-RUKOJETÍ
Průmyslový design uzamykatelné západky E3, vyrobené z korozivzdorné oceli, doplňuje leštěný povrch. Uzamykatelná západka E3 je testována podle evropské normy EN 61373 na odolnost proti vibracím a rázům v kolejové dopravě a vyhovuje podmínkám NEMA 4 a IP65 pro odolnost proti prachu a vodě. Díky tomu je vhodná pro široký okruh aplikací v různých oborech průmyslu.

Podobně jako u standardních západek řady E3, také uzamykatelná verze umožňuje robustní, proti vibracím odolné a dobře utěsněné uzavření a je dostupná s různými délkami rukojeti. Kromě toho má uzamykatelná verze stejné rozměry upevňovacích otvorů v panelu jako západky standardní řady a je dostupná s předem nainstalovanou vačkou umožňující zkrátit dobu montáže, nebo bez vačky, je-li třeba flexibilní, modulární řešení.

Global Product Manager Loc Tieu dodává: „Nejnovější stlačovací západka E3 VISE ACTION® se vyznačuje ergonomickou T-rukojetí vhodnou pro ovládání v rukavicích, a doplňuje sortiment o uzamykatelnou verzi se zvýšeným zabezpečením, určenou pro použití v náročných podmínkách a ve venkovním prostředí, kde se požaduje velká síla stlačení.“

Pro více informací o funkci stlačovací západky E3 prosím navštivte www.southco.com, nepřetržitou 24/7 službu pro zákazníky dostupnou na This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., telefonujte na 610-459-4000 nebo svůj požadavek odešlete faxem na 610-459-4012.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP