www.modernitovarna.com
BRADY

Zvyšte čitelnost čárových kódů pomocí etiket gravírovatelných laserem

Nová automaticky aplikovaná polyimidová etiketa společnosti Brady B-730 gravírovatelná laserem je určena pro zvýšení čitelnosti čárových kódů laserovaných na tištěné desky s plošnými spoji a složité povrchy. Díky vyššímu kontrastu se čárové kódy laserované na etiketu snadněji snímají, což vede v dodavatelských řetězcích s přísnými požadavky na sledovatelnost ke snížení odpadů.

Zvyšte čitelnost čárových kódů pomocí etiket gravírovatelných laserem
Vysoce kontrastní čárové kódy
Nová polyimidová etiketa společnosti Brady B-730 gravírovatelná laserem nabízí spolehlivou čitelnost čárových kódů, nehledě na povrch, který je nutno označit. Vysoce kvalitní trvanlivá etiketa s černým matným povrchem ukazuje po laserování bílé značky, což optimalizuje kontrast čárového kódu a sériového pořadí. Díky němu je tato etiketa vhodná i pro velmi drobné velikosti písma a složité tisky, které lze lasery vytvářet.

Snižujte množství odpadu
Polyimidová etiketa B-730 dokáže snížit odpad v dodavatelském řetězci, který musí splňovat požadavky na sledovatelnost. Čárové kódy laserované na etiketu B-730 se ve srovnání s přímým značením na díly čtečkám snadněji čtou, což vede ke snížení množství odpadu. Díky své vyšší čitelnosti čárových kódů může tato etiketa B-730 zlepšit dohledávání dat v chytrých továrnách, které na značení výrobků používají lasery.

Dokonalá pro automatickou aplikaci
Polyimidová etiketa B-730 pro účely sledovatelnosti, gravírovatelná laserem, má ultra tenkou, přesto však trvanlivou vrstvu lepidla, které je odolná vůči vysokým teplotám a agresivním chemickým látkám. Speciální konstrukce brání vytékání lepidla což dále snižuje riziko neplánovaných odstávek provozu. Tato etiketa, která je specificky vyvinuta pro automatické aplikační systémy, je vysoce spolehlivá a nabízí vyšší přesnost a rychlost odlepení.

Požadujete-li další informace nebo vzorek pro odzkoušení, kontaktujte společnost Brady na adrese This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP