www.modernitovarna.com
BRADY

Barevné etikety pro podrobné informace o výrobku

Společnost Brady nabízí nové, zcela přizpůsobitelné a trvanlivé, digitálně tištěné etikety na výrobky v plných barvách, kterými lze sdělovat důležité podrobné informace o výrobku, bezpečnosti a předpisech.

Barevné etikety pro podrobné informace o výrobku
Barevný a komplexní tisk
Nové etikety na výrobky společnosti Brady se pro optimalizované sdělování důležitých informací o výrobcích zákazníkům tisknou digitálně ve fotografické nebo vícebarevné kvalitě s vysokým rozlišením. Specifikovat lze škály barev RAL, Pantone i jiné. Nové tiskové tolerance až do 0,1 mm zlepšují barevnou kvalitu malých a složitých textů, log společnosti, čárových kódů a piktogramů na trvanlivých materiálech etiket na výrobky společnosti Brady.

Trvanlivé etikety na výrobky
Pro maximální odolnost potisku společnost Brady nabízí široký sortiment polyesterových a jiných trvanlivých materiálů etiket na výrobky, které se laminují do matné nebo lesklé povrchové vrstvy. Etikety jsou vysoce odolné proti chemickým látkám, rozpouštědlům a abrazi, čímž se zvyšuje jejich čitelnost i po dlouhé době.

Zcela přizpůsobitelné
Barevné předtištěné etikety na výrobky společnosti Brady jsou zcela přizpůsobitelné. Velké i malé velikosti etiket lze snadno vytvářet pořadím sériovým potiskem, s logem společnosti, výrobními čísly šarží, čárovými kódy a jinými proměnlivými údaji i v extrémně malých velikostech písma. Pro zvýšení trvanlivosti etiket a čitelnosti ve specifických náročnějších podmínkách lze vybrat konkrétní kombinace materiálu etiket a lepidla. Společnosti mohou rovněž na etikety přidávat další údaje na místě pomocí kvalitní tiskárny etiket společnosti Brady.

Získejte podrobnosti o výrobku nebo vzorek zdarma na adrese This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Barevné etikety pro podrobné informace o výrobku

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP