www.modernitovarna.com
EPLAN

Poznamenejte si termín: Eplan & Cideon Virtual Fair bude 21. března 2017 Pozvánka: virtuální odborný veletrh

Po úspěšném startu nového on-line veletrhu v roce 2016 se firma Eplan, dodavatel řešení, rozhodla pro další logický krok. Společně se svým partnerem, firmou Cideon, která se specializuje na zefektivňování inženýrské práce, uspořádají 21. března 2017 akci se stejnou koncepcí. Zákazníci a další zájemci se mohou cítit téměř jako na skutečném veletrhu, blízko vystavovateli a s osobním přístupem: ukázky softwaru stejně jako prezentace se budou konat naživo. Není třeba žádné časově náročné cestování: jednoduše se zaregistrujete, přihlásíte a můžete se ve virtuálním veletržním stánku účastnit on-line rozhovorů nebo chatu s odborníky z celého světa.

Poznamenejte si termín: Eplan & Cideon Virtual Fair bude 21. března 2017  Pozvánka: virtuální odborný veletrh
virtualfair.jpg: Druhý ročník virtuálního veletrhu od firmy Eplan, dodavatele řešení, a jejího partnera, firmy Cideon, s mottem „objevte efektivní konstrukční práci“, se uskuteční 21. března 2017.

Monheim, Německo, 27. ledna 2017 – Dne 21. března 2017 se pro zákazníky a další zájemce z celého světa opět otevřou digitální portály Eplan & Cideon Virtual Fair. V provozu budou dvanáct hodin, od 8 do 20 h středoevropského času, aby se virtuálního veletrhu mohli zúčastnit zájemci ze všech časových pásem z celého světa na svých osobních počítačích, chytrých telefonech nebo tabletech. Společnosti Eplan a Cideon na veletrh zákazníkům přivedou své odborníky z celého světa. Tým odborníků hovořících všemi významnějšími jazyky světa bude k dispozici pro živý chat a odpovědi na otázky. Je to časově a cenově úsporná alternativa, zvláště pro účastníky ze vzdálenějších oblastí. Všichni budou moci využít znalosti předních odborníků, podílet se na mezinárodní výměně zkušeností a seznámit se s partnery z celého světa.

Inovace, trendy a více...


Virtuální veletrh je připraven podobně jako reálný odborný veletrh, se vstupní halou, z níž vedou cesty k různým virtuálním stánkům. Jejich centrem je vždy auditorium, z něhož mohou účastníci sledovat různé živé prezentace. V jiném virtuálním stánku budou WebEx ukázky reálných softwarových produktů, které mohou účastníci sami ovládat. Klíčové prezentace budou zahrnovat představení firemních strategií, nový Eplan Cogineer a svět mechatroniky – House of Mechatronics s komunikační a informační platformou Syngineer a ukázky řešení reálné instalace automatizační techniky v rozváděčích. Navíc se bude diskutovat také o oblastech integrace ERP/PDM a novém portálu Eplan Data Portal.

Tato akce je časově úspornou a efektivní platformou pro výměnu zkušeností, a to nejen pro uživatele a střední management; také partneři firmy Eplan zde mohou najít vhodnou příležitost pro budování vztahů se zákazníky. Mnozí z nich budou na veletrhu Virtual Fair přítomni. V předsálí budou mít návštěvníci možnost kontaktovat se s ostatními formou on-line chatu – pro uživatele z celého světa je to jedinečná příležitost ke vzájemným rozhovorům.

Živá účast, komunikace se světovými odborníky, pocit téměř jako na skutečném veletrhu, osobní přístup a blízkost k vystavovateli: každý zájemce odkudkoliv na světě je srdečně zván zúčastnit se akce Virtual Fair. Registrace začíná 21. února. Více najdete na:

www.eplan.de/virtual-fair
www.cideon.com/virtual-fair

Zdroj : Eplan Software & Service

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP