www.modernitovarna.com
BRADY

Nová značení potrubí pro každé prostředí

Zvolit ten nejlepší materiál pro značení potrubí ve vaše, závodě může být časově náročné. Společnost Brady nabízí značení potrubí pro vnitřní, venkovní a náročná venkovní prostředí v jakémkoli barevném provedení, které může identifikovat potrubí v závodě kdekoli na světě.

Nová značení potrubí pro každé prostředí
Snižte počet nehod, zvyšte efektivitu
Jasně viditelná a čitelná značení potrubí, která označují obsah potrubí a směr toku, mohou zvýšit efektivitu týmů údržby při hledání potrubí, které je nutno opravit, a ventilů, které musí být uzavřeny. Vedle zvýšení efektivity pomáhají značení potrubí odvracet nehody tím, že zaměstnance, zhotovitele a poskytovatele první pomoci varují před nebezpečným obsahem potrubí.

Značení potrubí pro jakékoli prostředí

Značení potrubí snižují počet nehod na pracovištích a zvyšují efektivitu, protože zůstávají připevněna a čitelná. Na základě zkoušek v podnikových laboratořích používajících standardizované zkušební metody vyvinula společnost Brady značení potrubí pro vnitřní, venkovní a náročná venkovní prostředí pro maximální trvanlivost a spolehlivost v širokém rozsahu situací. Vyberte si správné řešení značení potrubí pro trvanlivé označení potrubí uvnitř nebo vně závodů vždy maximálně odolné při náročném dlouholetém provozu venku i méně náročných prostředích.

Dodržení každé normy

Společnost Brady nabízí značení potrubí pro vnitřní, venkovní a náročná venkovní prostředí v jakémkoli barevném provedení na podporu dodržení jakékoli podnikové normy pro značení potrubí, včetně místních, průmyslových nebo specifických podnikových norem. Každý zákazník si může zvolit úroveň kvality, kterou potřebuje, barvy, text a symboly, které se mají na značení potrubí vytisknout, a systém připojení značení potrubí s lepidlem nebo bez něj, v souladu s potřebami jakéhokoli zařízení, a to kdekoli na světě.

Vyzkoušejte naše odolná značení potrubí a vyžádejte si balíček vzorků zdarma na adrese This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP