www.modernitovarna.com
BRADY

Bezpečné uzamčení pro velké průmyslové ventily

Společnost Brady vyvinula odolný systém pro bezpečné zamykání uzavíracích ventilů o průměru od 76 do 457 mm. Nové rozevírací uzamykací zařízení na průmyslové ventily má třídílný skládací systém, který také umožňuje snadné skladování.

Bezpečné uzamčení pro velké průmyslové ventily
Zachraňujte životy
Rozevírací uzamykací zařízení na uzavírací ventily dokáže blokovat průmyslové ventily až do velikosti 457 mm, a tím zajistit bezpečný průtok energie nebo materiálů do strojů. Na uzamykací zařízení může kterýkoli pracovník, který provádí údržbu stroje, nasadit zámek, aby uzavírací ventil po dobu provádění údržby uzamkl v uzavřené poloze. Díky tomu nemohou jiní pracovníci stroj náhodně spustit, což by mohlo na pracovišti způsobit vážné nehody. Rozevírací uzamykací zařízení na průmyslové ventily lze používat například i na zajištění průtoku vody do hasicích systémů.

Snadné a flexibilní použití
Rozevírací uzamykací zařízení na průmyslové ventily lze snadno obtočit okolo ventilu a zamknout ho v uzavřené nebo otevřené poloze. Díky třídílnému skládacímu systému se zařízení prakticky skladuje nebo přenáší, přičemž je i tak schopno zakrýt a uzamknout velké ventily o velikosti až 457 mm. Toto nové uzamykací řešení, které má jen 3 různé velikosti pro zamykání ventilů o velikosti 76 do 457 mm, je také velmi flexibilním a praktickým nástrojem pro snížení počtu nehod na pracovišti.

Trvanlivé řešení
Nové rozevírací uzamykací zařízení na průmyslové ventily vyrobeno z pevného styrenu, který je odolný náročným venkovním podmínkám. Zařízení lze kombinovat s jakýmikoli zámky z bohatého sortimentu společnosti Brady, které jsou k dispozici v několika materiálech, aby tak vyhověly potřebám specifických průmyslových oborů. Na rozevírací uzamykací zařízení na průmyslové ventily lze přímo nasadit až dva zámky a pro ochranu větších týmů údržby lze přidat další zámky pomocí uzavírací spony Brady.

Podívejte se na video „Rozevírací uzamykací zařízení na průmyslové ventily“ – originální název „Collapsible Gate Valve Lockout“ – na YouTube nebo požádejte o specifikaci výrobku na adrese This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Bezpečné uzamčení pro velké průmyslové ventily

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP