www.modernitovarna.com
BRADY

Rychlé uzamčení elektrických obvodů s novým řešením TAGLOCK™

Jedinečné uzamykací řešení TAGLOCK™ společnosti Brady umožňuje obsluze, technikům a pracovníkům údržby a bezpečnosti snadno a rychle zamykat elektrické jističe tak, aby tak zabránili jejich náhodnému zapojení během provádění údržby. Pomocí řešení TAGLOCK™ lze snížit nebezpečí smrtelného úrazu elektrickým proudem a jiných nehod souvisejících s opětovným připojením zařízení k elektrickému proudu.

Rychlé uzamčení elektrických obvodů s novým řešením TAGLOCK™
Předcházejte nehodám
Řešení TAGLOCK™ blokuje jističe ve vypnuté poloze, aby se zabránilo náhodnému opětovnému připojení zařízení k elektrickému proudu během provádění údržby. Zajištěním jističů ve vypnuté poloze během údržby lze snížit nebezpečí smrtelného úrazu elektrickým proudem a jiných nehod souvisejících s opětovným připojením zařízení k elektrickému proudu, které mohou mít vážné následky.

Až 4 pracovníci
Uzamykací zařízení na jističe mohou současně používat až 4 pracovníci, přičemž každý z nich má vlastní, barevně odlišený vázací pásek na kabely. Když pracovníci svou část práce dokončí, mohou svůj osobní vázací pásek a visačku odstranit. Po dokončení údržby poslední pracovník odstraní i uzamykací zařízení jističe, aby mohl být opět jistič zapnutý.

Snadné použití

Zařízení TAGLOCK™ se snadno a rychle instaluje. Namontujte uzamykací zařízení na jistič, jeho otvorem protáhněte vázací pásek na kabely a připevněte visačku. Uzamykací zařízení TAGLOCK™ jsou dostatečně malá, takže je lze používat na většinu jističů, které jsou umístěny blízko vedle sebe. Pro zajištění všech příslušných jističů ve vypnuté poloze provlečte otvory nainstalovaného uzamykacího zařízení jističů vázací pásek na kabely. V případě potřeby lze pro vyšší bezpečnost uzávěr zajistit visacím zámkem.

Chcete-li získat další informace, prohlédněte si video TAGLOCK™ na YouTube nebo napište e-mail společnosti Brady na adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Rychlé uzamčení elektrických obvodů s novým řešením TAGLOCK™

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP