www.modernitovarna.com
Steute

Firma steute na veletrhu SPS IPC Drives

Nové přístupové body pro bezdrátové sítě sWave.NET®

Firma steute na veletrhu SPS IPC Drives
Obchodní divize "Wireless" společnosti steute představí na veletrhu SPS IPC Drives druhou generaci přístupových bodů pro bezdrátové sítě sWave.NET®.
Úkol těchto nových komponent v průmyslových bezdrátových sítích se nezměnil: sbírají signály z bezdrátově připojených spínačů a prostřednictvím Wi-Fi nebo Ethernetu je předávají do informační sítě zákazníka.
Nové síťové komponenty jsou výrazně kompaktnější než předchozí generace a lze je jednoduše připevnit na místo prostřednictvím magnetické příchytky nebo šroubů. Současně nabízejí další funkce a možnosti. Například jejich spotřeba je výrazně menší, adaptér Wi-Fi je vestavěný ve společném krytu a vstupní napětí nyní může být v rozpětí 12 až 24 V DC. Externí antény umožňují tato bezdrátová zařízení co nejlépe přizpůsobit podmínkám prostředí.
Uživatelé nyní mohou – a to je také novinka – eliminovat dříve nezbytný aplikační server, protože bezdrátové signály jsou posílány přímo z přístupového bodu do informačního systému zákazníka, kde jsou také zpracovávány.
Prostřednictvím nových přístupových bodů mohou být do bezdrátové sítě integrovány všechny bateriově napájené bezdrátové spínače a snímače zavedené platformy sWave. Ty jsou nyní dostupné pro frekvence 868, 915 a 922 kHz, což znamená, že splňují podmínky norem pro použití v Evropě, Severní Americe, Austrálii a Japonsku, a bezdrátovou síť sWave.NET® lze tedy použít kdekoliv na světě.

steute na veletrhu SPS IPC Drives: hala 9, stánek 450

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP