www.modernitovarna.com
Steute

Aplikace pro konfiguraci ovládání zdravotnických přístrojů

Integrace: chytrý telefon komunikuje s uživatelským rozhraním

Aplikace pro konfiguraci ovládání zdravotnických přístrojů
Integrace je v oblasti zdravotnické techniky žhavým tématem. Společnost steute Meditec v souladu s tímto trendem vyvinula uživatelská rozhraní pro ovládání různých zdravotnických přístrojů – stejně jako jiné inovace, jsou i tato rozhraní založená na integraci bezdrátových komunikací.

Jedním z těchto rozhraní je aplikace (App), která umožňuje chytrým telefonům a tabletům komunikovat přímo s uživatelským rozhraním zdravotnických přístrojů. Tato aplikace, která může být využívána výrobci zdravotnické techniky stejně jako jejími uživateli, bude společností steute Meditec představena na veletrhu Medica.

Výrobci zdravotnické techniky mohou tuto aplikaci využít např. ke konfiguraci uspořádání funkčních tlačítek, ale také k přenosu údajů o výkonu zařízení a době jeho provozu. Může být také použita ke spárování terminálových zařízení s novým uživatelským rozhraním steute. Aplikace App umožňuje uživatelům vyžádat si informaci o stavu nabití akumulátorové baterie nebo poslat zprávu na chytrý mobilní telefon, je-li baterie napájející rozhraní slabá.

Aplikace App byla vyvinuta pro nejmodernější generaci uživatelských rozhraní steute Meditec, která využívají bezdrátový protokol „steute Wireless“ SW2.4LE -MED a jsou vybavena komunikačním modulem Bluetooth Low Energy. Aplikace je k dispozici pro zařízení s operačním systémem Android v Google Play Store. Další varianty pro jiné operační systémy budou následovat.

steute Meditec na veletrhu Medica 2016: hala 11, stánek J39

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP