www.modernitovarna.com
BRADY

Eliminujte pracovní úrazy na pracovišti tiskem bezpečnostních značek přímo ve vašem provoze

Kdykoli se na pracovišti vyskytne nebezpečí, často dlouho trvá, než jsou bezpečnostní značky objednané a dodané a vaše spolupracovníky tak varovat před nebezpečím a poučit je, jak nehodě předejít. Pomocí profesionální tiskárny bezpečnostního značení a softwaru mohou společnosti nové bezpečnostní značky navrhovat, tisknout a používat mnohem rychleji, čímž podporují svůj program eliminace pracovních úrazů a zabraňují úrazům na pracovišti.

Eliminujte pracovní úrazy na pracovišti tiskem bezpečnostních značek přímo ve vašem provoze
Snižte počet úrazů na pracovišti 
Podle Eurostatu se ještě v roce 2012 v Evropské unii a ve Spojeném království stalo 2,5 milionu nesmrtelných (minimální doba nepřítomnosti 4 dny) a 3 515 smrtelných pracovních úrazů. Tato čísla ukazují, že pro zvýšení bezpečnosti na pracovištích, snížení počtu nehod a snížení nákladů, které s nimi souvisejí, stále existuje prostor. Položte si otázku: „Co kdyby mohla jednoduchá bezpečnostní značka zabránit tomu, aby spolupracovník přišel o prst, nebo alespoň zmírnila závažnost nehody, protože nabádala k použití správného ochranného prostředku?“.

Používejte bezpečnostní značky  
Bezpečnostní značky vyjadřující zákaz, povinnost, varování, poskytování první pomoci a pokyny k evakuaci nebo v případě požáru jsou užitečné v jakémkoli programu eliminace pracovních úrazů, jehož cílem je snížit počet úrazů na pracovišti na absolutní minimum. Největší výhodou bezpečnostních značek je, že snadno sdělují důležité informace tam, kde jsou pro zamezení nehodám zapotřebí nejvíce. Mezi příklady patří bezpečné pracovní postupy hned vedle stroje, obsah potrubí uvedený na samotném potrubí nebo varovné bezpečnostní značky při vstupu do nebezpečného prostoru.
 
Výhoda tisku v místě
Sortiment tiskáren a bezpečnostního softwaru společnosti Brady uživatelům umožňuje vytvářet trvanlivé standardní bezpečnostní značky a značky na míru v mnoha tvarech, barvách a velikostech. Když se na pracovišti objeví bezpečnostní rizika, jednoduše přejděte k tiskárně a vytvořte bezpečnostní značku, která bude spolupracovníky informovat o potřebných bezpečnostních opatřeních. Tiskárna na pracovišti je vynikajícím nástrojem pro podporu jakéhokoli programu eliminace pracovních úrazů.
 
Chcete-li získat brožuru Bezpečnostní a provozní tiskárny, napište e-mail na adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP