www.modernitovarna.com
Delphin Technology AG

Expert Logger 400

Sběr dat a testování řídicích systémů prostřednictvím rozhraní OPC UA

Expert Logger 400
Firma Delphin Technology AG (Bergisch Gladbach, Německo) rozšířila typovou řadu záznamníků Expert Logger o nový typ 400 vybavený rozhraním OPC UA klient/server. Toto doplnění nezávislého systému pro záznam dat je ideální pro univerzální výměnu měřených dat na provozní úrovni a pro požadavky průmyslu 4.0. Zařízení Expert Logger je vybaveno také rozhraními pro Profibus, Modbus a CAN a sériovým rozhraním. Počítač se připojuje prostřednictvím USB, LAN, WLAN nebo LTE.

Nový modul 400 je vybaven 16 univerzálními diferenciálními analogovými vstupy pro měření signálů v řádu milivoltů a miliampérů nebo pro připojení libovolného termočlánku. 24bitové rozlišení a až 1 000 měření za sekundu splňují i ty nejvyšší požadavky kladené na záznamníky dat. Nový Expert Logger má volitelně také vstup pro odporové teploměry Pt100 a Pt1000 s dvou- tří- nebo čtyřvodičovým zapojením nebo DMS. Zařízení má celkem 24 přepínatelných digitálních vstupů/výstupů, které mohou zaznamenávat příchod hrany nebo chybové události s přesností na mikrosekundy stejně jako vybavovat varovné výstupní signály. Celkem šest analogových výstupů umožňuje modul použít pro ovládání regulátorů a řídicích prvků.

Řada Expert Logger nabízí modely s 16 až 64 analogovými vstupy, které jsou ideální pro nezávislý sběr dat a testování řídicích systémů. V zařízení lze také realizovat monitorovací funkce. Měřená data a data o překročení zadaných limitů mohou být nezávisle přenášena do subsystémů prostřednictvím OPC UA. Rozhraní OPC UA umožňuje také výměnu dat s programovatelnými automaty a připojení k distribuovaným řídicím systémům.
Nedílnou součástí každého zařízení Expert Logger je navíc software ProfiSignal Go pro popis a analýzu naměřených dat on-line i off-line.
Expert Logger 400

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP