www.modernitovarna.com
Southco

SOUTHCO PŘEDSTAVUJE ŘADU ODOLNÝCH DRŽÁKŮ PRO MONTÁŽ DISPLEJŮ

Společnost Southco rozšířila svou nabídku držáků AV Display Mount o tři nové odolné modely, které kromě velké robustnosti nabízejí flexibilní možnosti montáže velkých a těžkých displejů. Řada D40 Series zahrnuje verze s možností náklonu a otáčení (K Series), s možností náklonu a otáčení a s jednoduchým ramenem (A Series) a s dvojitým nástavbovým ramenem (D Series), všechny s vestavěným mechanismem pro pozicování, který umožňuje přesné ovládání a přizpůsobení provozním podmínkám.

SOUTHCO PŘEDSTAVUJE ŘADU ODOLNÝCH DRŽÁKŮ PRO MONTÁŽ DISPLEJŮ
Držáky AV-D40 Series Display Mounts mají stejnou validovanou trvanlivost, danou počtem cyklů nastavení displeje, a stejné možnosti montáže jako ostatní držáky displejů Southco, liší se jen robustnějším provedením a větší velikostí. Držáky AV-D40 Series jsou kompatibilní se standardem VESA, mohou nést monitory o hmotnosti až 23 kg a umožňují jednoduchou instalaci na stěnu. Vestavěný kabelový kanál a konstrukce hladkého tvaru s minimem spojů usnadňují údržbu a čištění. Nově uvedená řada D Series navíc nabízí rozšířené možnosti dvojitého pozicování pro úlohy, kde je třeba prodloužená délka ramene.

Global Product Manager Todd Schwanger dodává: „Odolné držáky řady AV-D40 Series nabízejí robustní provoz a udrží i velké a těžké displeje bezpečně na místě i při dotykovém ovládání, za vibrací nebo v případě, že jsou zařízení namontována na nerovném či nevyváženém povrchu. Stejně jako všechny držáky Southco, také řada AV-D40 eliminuje potřebu údržby a opakovaného nastavení polohy, umožňuje snadné pozicování a nabízí testy ověřený zvýšený počet až 20 000 cyklů montáže.“

Pro více informací o funkci držáků AV Display Mounts od Southco prosím navštivte www.southco.com/av nebo kontaktujte oddělení 24/7 péče o zákazníky na emailové adrese This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP