www.modernitovarna.com
BRADY

Tabule s grafickým znázorněním optimalizují dodržování předpisů pro Lockout/Tagout

Když se systém Lockout/Tagout používá správně, snižuje počet nehod během zásahů do stroje tím, že stroj izoluje od přívodů elektrické energie. Tabule s grafickým znázorněním systému Lockout/Tagout mohou pomoci uzamykací zařízení a zámky snadno distribuovat a oznamovat postupy a platná pracovní povolení, projekty údržby a odpojení energií.

Tabule s grafickým znázorněním optimalizují dodržování předpisů pro Lockout/Tagout
Lockout/Tagout pro štíhlé provozy
Speciální tabule s grafickým znázorněním pro systém Lockout/Tagout výrazně snižují čas potřebný na vyhledání správných nástrojů na pracovišti. I když se nástroj používá, tabule s grafickým znázorněním zobrazují barevný obrys nástroje, který okamžitě ukazuje, kde se nástroj obvykle skladuje. Jako čistá, vizuálně zřetelná skladovací tabule na nástroje může tabule s grafickým znázorněním společnosti Brady uzpůsobená podle potřeb zákazníka zvýšit efektivní používání systému Lockout/Tagout v souladu se zásadami štíhlé výroby. Vystavte zařízení Lockout/Tagout, zámky a dokumenty, aby byly jasně viditelné a pro zaměstnance snadno volitelné, a oznamte pracovní povolení, projekty údržby nebo izolace systémem Lockout/Tagout.

Uzpůsobujte beze zmatků
Problémem mnoha tabulí s grafickým znázorněním nebo pracovních kontrolních tabulí je, že je v nich plno zmatků. Tabule s grafickým znázorněním společnosti Brady je však vždy vyrobená na zakázku, takže uživatelé si předem objednávají to, co potřebují. Už žádné vrtání dalších otvorů na místě nebo vystřihování stínů nástrojů. Kontaktujte společnost Brady, abyste projednali, která uzamykací zařízení a kolik držáků na dokumenty bude na tabuli umístěno, jak velká by měla být oblast pro psaní a jaký materiál se má použít. Společnost Brady zašle zpět upravený koncept tabule s grafickým znázorněním ke schválení.

Snižte počet nehod
Specializované tabule s grafickým znázorněním systému Lockout/Tagout zvýší efektivitu programu Lockout/Tagout zaměřeného na snížení počtu nehod během zásahů do strojů. Když jsou probíhající izolace, uzamykací zařízení a zámky viditelné a okamžitě k dispozici, zaměstnanci mají další důvod navíc uzamykací postupy dodržovat a předcházet úrazům na pracovišti.

Optimalizace používání systému Lockout/Tagout zvýší bezpečnost během zásahů do strojů a zvýší produktivitu snížením počtu nehod na pracovišti. Chcete-li získat katalogový list tabule s grafickým znázorněním pro systém Lockout/Tagout, kontaktujte společnost na adrese This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP