www.modernitovarna.com
BRADY

Řešení identifikace pro těžké provozy

Značení MetalPhoto® z eloxovaného hliníku je výjimečně odolné a trvanlivé řešení identifikace. Vysoce odolný materiál je navržen tak, aby si zachoval svůj vzhled a funkčnost i po více než 30 letech v extrémních podmínkách, takže je ideální pro sledování majetku.

Řešení identifikace pro těžké provozy
Neobyčejně trvanlivá
Řešení identifikace MetalPhoto® z eloxovaného hliníku nabízejí spolehlivou identifikaci majetku v extrémních podmínkách. Tyto vysoce trvanlivé visačky a etikety na míru jsou vyrobeny z kovových částic utěsněných v anodové vrstvě. Ve spojení s hliníkovým podkladem nabízejí výjimečnou odolnost vůči abrazi, chemickým látkám, rozpouštědlům, UV záření a teplotám do 343 °C. Značení MetalPhoto® je navrženo tak, aby ve venkovním prostředí vydrželo po dobu více než 30 let a spojuje tuto extrémní odolnost s vysoko kontrastní grafikou ve vysokém rozlišení, což je předurčuje k tomu, aby bylo hlavním řešením pro sledování majetku.

Vysoce přizpůsobitelné řešení
MetalPhoto® je vysoce přizpůsobitelné řešení identifikace v černé barvě na stříbrném podkladu. Tento trvanlivý materiál může nést jakékoli údaje, od textů a čísel po čárové kódy, 2D kódy nebo loga společnosti. Řešení MetalPhoto, které je k dispozici ve formě visaček nebo nalepovacích etiket, se nabízí v mnoha velikostech a tloušťkách.

Špičkové aplikace
Řešení identifikace MetalPhoto z eloxovaného hliníku se používají především v situacích, kdy jsou výrobky a zařízení vystaveny náročným podmínkám. Řešení identifikace MetalPhoto se mohou používat v leteckém průmyslu, v obraně, v průmyslu hromadné přepravy a v závodech na zpracování chemických látek, ropy a plynu pro trvalé značení ovládacích panelů a schémat údržby, označení zařízení a majetku etiketami s čárovými kódy UID, výrobními štítky nebo čárovými kódy.

Identifikační materiál řešení MetalPhoto z eloxovaného hliníku splňuje řadu obchodních, státních a vojenských norem a specifikací a je určeno k tomu, aby se označení majetku zachovalo i za náročných podmínek. Chcete-li získat vzorek nebo katalogový list, obraťte se na společnost Brady na adrese This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Řešení identifikace pro těžké provozy
Řešení identifikace pro těžké provozy

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP