www.modernitovarna.com
BRADY

Tiskněte bezpečnostní značky pro štíhlé provozy přímo na pracovišti

Kompletní sortiment tiskáren bezpečnostních značek a etiket společnosti Brady nabízí možnost tisknout každou bezpečnostní značku pracoviště přímo na místě, kdykoli je potřeba. Snižte počet nehod na pracovišti a zvyšte produktivitu díky vhodně umístěnému vizuálnímu značení pracoviště.

Tiskněte bezpečnostní značky pro štíhlé provozy přímo na pracovišti
Zvyšte produktivitu
Díky vizuálnímu značení pracovišť, které dodržuje metodiku štíhlé výroby 5S, dochází je zvýšení produktivity až o 40 %. Metodika 5S dosahuje zvýšení produktivity redukcí nepotřebných dílů a nástrojů na pracovišti na nezbytné a potřebné minimum, standardizací a jasným sdělováním postupů, dostupnými nástroji a informacemi na místech, kde mají největší efekt.

Společnost Brady nabízí trvanlivé vizuální etikety pro pracoviště, mimo jiné včetně etiket pro štíhlou výrobu a metodiku 5S, značení podlah, etiket pro skladovací prostory, indikátorů hladiny, etiket na měřidla, etiket pro identifikaci zařízení a logistického značení. Tyto trvanlivé etikety zůstávají čitelné a přilepené i v náročných podmínkách a pomocí tiskárny společnosti Brady je lze vytisknout na místě, kdykoli je to nutné.

Snižte počet nehod
Společnost Brady rozšířila metodiku 5S a vytvořila systém 5S Plus, aby do vizuálního značení pracoviště zahrnula více bezpečnosti. Důvodem je to, že i bezpečnostní značení může zvyšovat produktivitu tím, že snižuje počet nehod, přerušení výroby a počet spolupracovníků nepřítomných z důvodu pracovní neschopnosti.

Společnost Brady nabízí odolné a trvanlivé značení potrubí, značení chemických látek, značení únikových cest, vizuální značky protipožární ochrany, etikety s pokyny pro bezpečnou práci a bezpečnostní značky, včetně varovných, příkazových, zákazových bezpečnostních značek a značek pro nouzové situace. Všechny tyto značky lze tisknout na místě na trvanlivé materiály pomocí tiskárny Brady.

Možnost tisku na místě
Kompletní sortiment tiskáren bezpečnostních značek a etiket společnosti Brady pro tisk na místě je dobře vybaven k tomu, aby napomáhal zavádět a podporovat pracoviště podle zásad 5S Plus. Tiskárny dokážou vytvářet bezpečnostní značky a etikety dle potřeby v mnoha tvarech, barvách a velikostech, umožňují vám vytvářet jakoukoli bezpečnostní značku a značku pro štíhlou výrobu, která je pro vaše pracoviště nutná ke snížení počtu nehod a zvýšení produktivity, kdykoli ji potřebujete.

Chcete-li zdarma získat Průvodce systémem 5S Plus společnosti Brady, který obsahuje náměty, jak snížit počet nehod a zvýšit produktivitu, napište na adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Tiskněte bezpečnostní značky pro štíhlé provozy přímo na pracovišti

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP