www.modernitovarna.com
Walter Tools News

Nový viceprezident Pedro Pacheco přebírá vedení značky

Walter se zaměřuje na obrábění lehkých materiálů s novou kompetenční značkou Walter FMT.

  www.walter-tools.com
Nový viceprezident Pedro Pacheco přebírá vedení značky

Novou značkou spojuje dodavatel obráběcích řešení své působení na celém světě a vysokou technickou kompetenci s know-how specialisty na obrábění lehkých materiálů Frezite Metal Tooling (FMT). Walter FMT představuje silnou orientaci na zákazníka, kompetentní poradenství a řešení v rámci celého procesu obrábění lehkých materiálů – a to na celém světě. Vedení nové značky přebírá Pedro Pacheco, bývalý jednatel společnosti Frezite Metal Tooling.

Strategické rozšiřování kompetencí v oblasti obrábění lehkých materiálů
Podíl lehkých materiálů, jako například hliníkových slitin, na celkovém objemu obráběných materiálů ve výrobním průmyslu nadále dynamicky roste. Specialista na obrábění Walter proto již léta důsledně rozšiřuje tuto oblast svého portfolia. V divizi Lightweight Business Unit, která byla nově založena v roce 2023, byly spojeny jednotky PKD společnosti Walter a dceřiné společnosti Frezite za účelem rozvíjení konkrétních projektů zákazníků a získávání dalších oblastí na trhu. Nová kompetenční značka Walter FMT komunikuje význam obrábění lehkých materiálů pro společnost Walter vůči zákazníkům. Znamená přidanou hodnotu, kterou Walter nabízí svým zákazníkům díky stěžejním službám od poradenství a navrhování až po implementaci a údržbu, a důvěryhodné partnerství, které jde nad rámec samotných nástrojů.

Pedro Pacheco bude jako viceprezident Walter Lightweight Business zodpovědný za novou obchodní oblast. Byl prvním jednatelem společnosti FMT v letech 2006 až 2017 a znovu převzal tuto funkci v roce 2019. Pedro Pacheco ke svým cílům říká: „Zaměřím se na to, abychom co nejlépe spojili kompetence a pracovní postupy FMT a oblasti PKD společnosti Walter. Chceme výrazně zvýšit náš dosah na trhu a přispět k strategickým cílům růstu společnosti Walter. Za tím účelem chci vytvořit správné struktury a procesy, které jsou zapotřebí, abychom mohli aktuálním a potenciálním zákazníkům předložit atraktivní nabídku, se kterou mohou dosáhnout vlastních ekonomických cílů.“

www.walter-tools.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP