www.modernitovarna.com
OMRON News

OMRON vítá společnost Factbird jako partnera pro řešení v inovační síti OMRON

Společnost OMRON, globální lídr v oblasti průmyslové automatizace, s potěšením oznamuje, že se do inovační sítě OMRON jako partner pro řešení zapojila společnost Factbird, která poskytuje komplexní řešení výrobní inteligence pro zefektivnění procesů sběru a analýzy dat.

OMRON vítá společnost Factbird jako partnera pro řešení v inovační síti OMRON

Z Dánska pocházející společnost Factbird rozšířila svou působnost po celé Evropě i po Spojených státech, díky čemuž dosáhla značného vlivu na výrobní průmysl.

Výrobní inteligence hraje klíčovou roli v moderním průmyslovém prostředí, kde jsou poznatky založené na datech nezbytné k udržení konkurenceschopnosti, splnění očekávání zákazníků a dosažení provozní dokonalosti. Spojením sil se společností Factbird pokračuje OMRON v rozšiřování své sítě důvěryhodných partnerů a zajišťování komplexních řešení zaměřených na vyvíjející se potřeby výrobců po celém světě.

Snadno použitelná řešení výrobní inteligence od společnosti Factbird zahrnují zařízení pro automatický sběr dat, sledování celkové efektivity zařízení v reálném čase, obrazové monitorování, optimalizaci procesů, monitorování nástrojů a zdrojů a možnosti proaktivní údržby zařízení.

Søren Traumer Schønnemann, obchodní ředitel a partner ve společnosti Factbird, k tomu říká: „Naším posláním je nově definovat hranice výrobní inteligence, podporovat provozní efektivitu, zlepšovat optimalizaci procesů a dosáhnout udržitelných postupů. Naše řešení umožňují výrobcům převzít kontrolu nad efektivitou výroby pomocí praktických poznatků v reálném čase k dosažení smysluplných zlepšení.“

Daniel Rosek, manažer systémové integrace pro oblast EMEA ve společnosti OMRON, dodává: „Věříme v transformační sílu technologií a usilujeme o podporu inovací prostřednictvím strategických partnerství. Odborné znalosti společnosti Factbird v oblasti výrobní inteligence dokonale zapadají do našeho závazku utvářet budoucnost, v níž automatizace otevírá nebývalé příležitosti z hlediska produktivity, rozšiřitelnosti a uživatelských zkušeností.“

www.industrial.omron.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP