www.modernitovarna.com
Southco

SOUTHCO ZÍSKALA SPOLEČNOST COUNTERBALANCE CORPORATION

Southco, Inc., dokončila akvizici společnosti CounterBalance Corporation. CounterBalance je výrobce modulárních mechanismů s torzními pružinami, sídlící v USA. Southco je přední světová firma v oblasti konstruování a výroby technických prostředků a řešení pro zajištění přístupu.

Firma CounterBalance dodává techniku pro regulaci polohy, která je určená pro snížení síly potřebné k otevírání vík, krytů, poklopů a dvířek. Mechanismy od firmy CounterBalance je možné najít v mnoha zařízeních v různých oblastech techniky, včetně zdravotnictví, průmyslu, vojenství, vzdělávání, pohostinství a stravovacích služeb.

Schopnosti konstruování a výroby firmy CounterBalance posílí globální sortiment výrobků firmy Southco pro kontrolu polohy, rozšíří jejich možnosti a umožní pokrýt větší rozsah úloh s vyššími zátěžemi. Tato řešení poskytnou příležitost doplnit skupinu zákazníků firmy Southco o další zájemce z různých oblastí techniky a s různými požadavky na použití přístupové techniky.

„Jsme nadšeni tím, že doplníme naše podnikání v oblasti přístupové techniky o výrobky, znalosti a řešení firmy CounterBalance, a tak rozšířením naší nabídky zvýšíme naše schopnosti vytvářet pro naše zákazníky nové hodnoty,“ řekl Brian McNeill, prezident a CEO firmy Southco, Inc. „Touto akvizicí rozšiřuje Southco svou úspěšnou řadu polohovací techniky a možnosti přidané hodnoty na trzích, které obsluhujeme.“

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP