www.modernitovarna.com
BRADY

Revoluční označování kabelů: zrychlete vaše procesy s automatizovanými řešeními

V dynamickém prostředí výroby hraje kabeláž životně důležitou roli, ať už se jedná o produkty, stroje, instalace.

Revoluční označování kabelů: zrychlete vaše procesy s automatizovanými řešeními

Mnoho společností, které se potýkají se složitostí kabelových svazků, sestav a systémů, čelí běžné překážce – časově náročnému procesu manuálního označování kabelů. Těžkopádné požadavky na sledovatelnost mají přímý vliv na zpomalení výrobního procesu. Výzva je tak jasná: je čas přehodnotit metody označování kabelů pro zvýšení účinnosti.

Společnost Brady, která se vývoji identifikačních řešení věnuje již více než 100 let, přináší odpověď na výzvu rychlosti a přesnosti označování kabelů – automatizované identifikační systémy pro kabely. Trik spočívá v jejich potenciálu rychle a bezproblémově řešit požadavky na sledovatelnost, čímž se uvolní cenný čas a zdroje pro jiné kritické aspekty výroby.

Rychlost výroby a dodržování předpisů se dostává díky automatizovaným identifikačním systémům do centra pozornosti. Řešení společnosti Brady se mohou pochlubit pozoruhodnou schopností tisknout a aplikovat štítky třikrát rychleji než manuální způsob. A nejde jen o rychlost – mechanická přesnost zajišťuje bezvadnou aplikaci štítků, čímž se prakticky eliminuje riziko nákladné předělávky.

Podívejte se na krátké video s porovnáním manuálního a automatického označování kabelů:
https://youtu.be/-Zv3B9IURKU

Automatizovaná řešení označování kabelů od společnosti Brady si rychle osvojíte. Systémy nejen urychlují proces označování, ale přinášejí také všestrannost. Zařízení jsou schopna zpracovat různé průměry kabelů a tisknout různé typy informací, od sériových čísel po čárové kódy či QR kódy a odpovídají tak dynamickým potřebám moderní výroby.

Existují minimálně 4 důvody, proč se již některé firmy rozhodly spolupracovat se společností Brady při řešení označování kabelů:

  1. Rychlost: Automatizované systémy Brady tlačí a aplikují štítky třikrát rychleji, čímž výrazně zvyšují produkci.       
  2. Přesnost: Mechanická přesnost zajišťuje, že štítky jsou precizně aplikovány, čímž se snižuje riziko nutnosti předělávky.
  3. Všestrannost: Systémy jsou přizpůsobeny širokému rozsahu průměrů kabelů a nabízejí flexibilitu při tisku různých typů informací.
  4. Spolehlivost: Kabelové štítky Brady procházejí přísným testováním v souladu s mezinárodně uznávanými normami a zabezpečují odolnost v náročných průmyslových prostředích.

Jak se výrobní prostředí vyvíjí, imperativ zefektivnit procesy se stává nesporným. Automatizované systémy tisku a aplikace kabelových štítků společnosti Brady představují přelomové řešení, které pomáhá společnostem dodržovat, udržovat a kontrolovat ty nejlepší průmyslové standardy kvality. Zveme zejména procesní inženýry, výrobní manažery, manažery kvality a manažery závodů – osvojte si inovace, urychlete svou výrobu a začněte novou éru efektivnosti se špičkovými řešeními Brady.

Chcete se dozvědět více?

Prohlédněte si krátká videa o automatických tiskových a aplikačních zařízeních společnosti Brady

Zobrazte užitečnou infografiku >>

Kontaktujte společnost Brady a domluvte si předvedení vybraného zařízení přímo u Vás.

www.brady.cz

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP