www.modernitovarna.com
Emerson

Nový kompaktní a odolný PC Emerson, vytvořený pro propojení průmyslového Floor to Cloud

PACSystems IPC 2010, s předinstalovaným softwarem Movicon a platformou PACEdge IIoT platform, poskytuje vysoce výkonné výpočty pro aplikace vizualizace edge dat v průmyslovém prostředí.


Nový kompaktní a odolný PC Emerson, vytvořený pro propojení průmyslového Floor to Cloud

Společnost Emerson dnes představila nový PACSystems™ IPC 2010 Kompaktní průmyslový počítač(IPC), robustní průmyslový počítač určený pro použití v široké škále aplikací automatizace výroby strojů a diskrétních dílů. Nové řešení je určeno pro výrobní závody a výrobce strojů OEM, kteří potřebují robustní, kompaktní a odolné IPC pro nákladově efektivní podporu průmyslového internetu věcí (IIoT) a dalších iniciativ digitální transformace.
IPC 2010 to řeší předinstalováním průmyslové edge platformy PACEdge™ a prvků softwaru Movicon.NExT™ SCADA, což uživatelům pomáhá rychle spouštět aplikace za použití konfigurace založené na prohlížeči. Jsou zahrnuta opatření pro udržování softwarové platformy v aktuálním stavu a s pasivní údržbou, což minimalizuje úsilí uživatelů a zároveň maximalizuje spolehlivost.

IPC 2010 je vybaven průmyslovou verzí systému Linux a sériovým a ethernetovým připojením, a lze jej tak používat jako komunikační bránu v různých topologiích a současně nebo samostatně jako zařízení pro edge computing. Uživatelé mohou IPC 2010 implementovat jako flexibilní převodník protokolů – a pro mnoho dalších výpočetních funkcí – v mnoha rolích IIoT, edge, konvergence OT/IT, vizualizace HMI, konektivity SCADA a digitální transformace.

Jak hardware, tak i software jsou navrženy tak, aby byly adaptabilní, univerzální a škálovatelné, a poskytovaly standardizované a jednotné uživatelské prostředí, které je snadno použitelné, výkonné a podporované službami společnosti Emerson po celou dobu životnosti. Kompaktní IPC 2010 se vyznačuje nejširším rozsahem provozních teplot ze všech pasivně chlazených IPC, nízkou spotřebou energie pouhé čtyři watty a odolným provedením, takže jej lze instalovat prakticky kdekoli.

IPC 2010 se vyznačuje výhodným poměrem ceny a výkonu, bez průběžných ročních licenčních nákladů nebo poplatků za obecné aktualizace a aktualizace týkající se kybernetické bezpečnosti. Doplňkové funkce, jako je Movicon Connext© nebo WebHMI, lze kdykoli aktivovat nebo přidat.

„Mnozí zákazníci, kteří procházejí digitální transformací, chtějí začít v malém a získat důvěru při hledání hodnot aplikací využívajících edge,“ říká William Paczkowski, produktový manažer pro IPC 2010 v divizi diskrétní automatizace společnosti Emerson. „IPC 2010 je speciálně navržen jako předpřipravené a ekonomické řešení, které jim umožní rychlé a nákladově efektivní zprovoznění.“

Společnost Emerson již integruje IPC 2010 do řady rozsáhlejších nabídek pro detekci úniků, monitorování stlačeného vzduchu, dávkovací systémy, služby cloudového připojení a další balíčky řešení. Tato flexibilní průmyslová technologie umožňuje zákazníkům všech typů využívat jejich pokročilé schopnosti.

Více informací najdete.

www.emerson.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP