www.modernitovarna.com
BRADY

Nové nástroje pro zvýšení účinnosti systému Lockout/Tagout

Systém Lockout/Tagout zavádí čím dál více průmyslových oborů. Není to překvapením, protože pokud se používá správně, zaručuje bezpečnost zaměstnanců. Cílem nových inovací systému Lockout/Tagout je zvýšit účinnost zaměřením se na flexibilitu produktů a snadné použití.

Nové nástroje pro zvýšení účinnosti systému Lockout/Tagout
Hlavní princip procesu Lockout/Tagout je úplně jednoduchý: izolovat stroj od přívodu energie a zajistit tak bezpečné zásahy do stroje a jeho údržbu. Aby byl stroj izolován od svých zdrojů energie, použití tlačítek, pák, ventilů nebo madel se pomocí uzavíracího zařízení zablokuje. Pracovník údržby může tato zařízení uzavřít v potřebné poloze pomocí visacího zámku, čímž zajistí, že jeho spolupracovníci nemohou stroj náhodně připojit ke zdroji energie dříve, než bude údržba dokončena.

Vyšší účinnost systému Lockout/Tagout
Pro zajištění bezpečnosti pracovníků během zásahů do stroje je důsledné používání zařízení Lockout/Tagout v souladu s postupy vysoce důležité. Vyžaduje to čas, který se však vrátí tím, že se předchází nákladným a časově náročným nehodám. Nová a inovační řešení Lockout/Tagout, jakým je například kompaktní kabelový bezpečnostní visací zámek společnosti Brady, se používají snadno a rychle. Umožňují vyšší účinnost pro bezpečné zásahy do stroje.

Nové nástroje
Inovační kompaktní kabelový bezpečnostní visací zámek spojuje uzavírací zařízení a visací zámek v jeden praktický nástroj, který lze používat přesně jako zámek na jízdní kola. Jeho ocelový kabel potažený PVC blokuje pohyblivé části nebo zdroj energie ve vypnuté poloze, zatímco zámek zajišťuje, že toto zařízení nelze náhodně odstranit. Nové nevodivé kabelové uzavírací zařízení Safelex™ pracuje téměř stejně a je velmi účinné, když stroj opravuje několik odborníků.

Pro blokování ventilů je k dispozici nový uzávěr kohoutových ventilů, který je vyroben z transparentního plastu a pracovníkům umožňuje vidět polohu ventilu, barvu nebo stav, aniž by uzavírací zařízení museli odstraňovat.

Rychlé a bezpečné
Nové inovační nástroje systému Lockout/Tagout lze snadno aplikovat, což umožňuje rychlejší zásahy na strojních zařízení a současně dodržování postupů Lockout/Tagout společnosti.

Chcete-li získat další informace, zašlete e-mail na adresu This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..
Nové nástroje pro zvýšení účinnosti systému Lockout/Tagout

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP