www.modernitovarna.com
Steute

steute Technologies reorganizuje své obchodní divize

steute Technologies, mezinárodní technologická společnost vyrábějící špičkové spínače, inteligentní senzory a inovativní bezdrátové systémy, oznámila komplexní reorganizaci svých obchodních divizí.



S okamžitou platností bude společnost na trhu působit se třemi divizemi: Meditec, Leantec a Controltec. Tyto nové divize jsou výsledkem strategické změny pozice s cílem vyhovět současným požadavkům trhu a poskytnout zákazníkům jasnější orientaci.

Ve své divizi Meditec společnost steute vyvíjí a vyrábí operační systémy pro zdravotnické přístroje na operačních sálech a v diagnostice. steute také podporuje zákazníky po celém světě při složitém schvalovacím procesu jejich zdravotnických prostředků. Dalším zaměřením divize Meditec je realizace interoperability podle konceptu Service-oriented Device Connectivity (SDC).

Leantec je nová divize pro digitalizaci výrobních hal. Pod vlastní značkou "nexy" usnadňuje realizaci inteligentních komunikačních sítí Průmyslu 4.0 pro optimální řízení toku materiálu. Nabízí kompletní servis - od plánování a implementace až po údržbu.

Divize Controltec zahrnuje všechny špičkové spínače a senzory pro strojírenství a strojní techniku z bývalých obchodních divizí Extreme, Automation a Industrial Wireless. Všechny produkty na webových stránkách Controltec (www.steute-controltec.com) jsou k dispozici v integrovaném internetovém obchodě steute Online Shop.

Restrukturalizaci společnosti a jejích divizí doprovází nový design webových stránek ve dvanácti jazycích. Z nových firemních webových stránek www.steute.com, které představují společnost a zastřešující značku s claimem "Applied Intelligence", se návštěvníci dostanou na jednotlivé webové stránky tří nových divizí.

Společnost steute těmito změnami posiluje svou pozici na trhu a zdůrazňuje svůj závazek k inovacím, orientaci na zákazníka a technologické dokonalosti.

https://www.steute.com/cs/



steute Technologies reorganizuje své obchodní divize
Business fields

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP