www.modernitovarna.com
Southco

SPOLEČNOST SOUTHCO UVÁDÍ NOVÝ KATALOG VÝROBKŮ 2015

Společnost Southco, Inc., přední celosvětová firma v oboru mechanických přístupových řešení, s potěšením oznamuje, že uvedla na trh svůj katalog výrobků 2015. Katalog s označením Southco Handbook 65 je globálně uznávanou příručkou pro mechanická přístupová řešení, která pomáhá řešit konstrukční úlohy už více než sedmdesát let.

SPOLEČNOST SOUTHCO UVÁDÍ NOVÝ KATALOG VÝROBKŮ 2015
Katalog Southco Handbook 65 byl rozšířen na 545 stran a obsahuje více než 45 000 produktů – komponent pro přístupové mechanismy. Pomáhá konstruktérům na celém světě najít to správné řešení pro jejich úlohu. Handbook 65 obsahuje pro rok 2015 následující nové doplňky:

Více než 100 stran nových výrobků a konstrukčních řešení

rozšířenou sekci elektronických přístupových systémů, úchytů pro displeje a rotačních západek, nové specifikace produktů, čísla výrobků a detailní technické parametry, průvodce, které pomáhají při výběru správných produktů pro danou úlohu.

Katalog Handbook 65 je dostupný na Southco.com jako e-book nebo si jej zde můžete vyžádat v tištěné verzi. Tištěná verze je v současnosti dostupná v angličtině, němčině a čínštině, chystají se verze ve francouzštině, italštině, španělštině, japonštině a korejštině.

„Ve společnosti Southco vyvíjíme a uvádíme na trh nové výrobky a techniku a pokračujeme v rozšiřování klíčových výrobních řad, díky nimž jsme v těch segmentech trhu, v nichž působíme, globálně vedoucí firmou,“ řekl Jim Ford, Manager of Product Management společnosti Southco. „Southco Handbook 65 je v současnosti nejúplnější katalog přístupových řešení, který dokládá naše rozsáhlé konstrukční zdroje, zkušenosti a nabídku produktů.“

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP