www.modernitovarna.com
PEPPERL+FUCHS PROCESS AUTOMATION

SPOLEČNOST PEPPERL+FUCHS ZÍSKALA AKVIZICÍ JEDNOHO Z NEJVĚTŠÍCH DODAVATELŮ ZAŘÍZENÍ S PROTOKOLEM HART

Twinsburg, Ohio – 28. srpna 2015 – Společnost Pepperl+Fuchs, přední světová firma v oboru automatizace procesní výroby, získala akvizicí firmu MACTek Corporation, předního dodavatele zařízení s protokolem HART. Akvizice je součástí strategie společnosti Pepperl+Fuchs dále posilovat svou nabídku integrovaných řešení a posílit svou pozici na trhu se zařízeními WirelessHART.

„Jsme rádi, že jsme mohli naši stávající nabídku doplnit produkty MACTek WirelessHART,“ řekl Jim Bolin, výkonný viceprezident společnosti Pepperl+Fuchs pro americký trh. „Tato akvizice dobře doplní naše stávající produktové řady a umožní nám poskytovat našim zákazníkům ještě širší spektrum služeb.“
Firma MACTek, založená v roce 1993, se specializuje na modemy HART, včetně modulu rozhraní VIATOR HART Interface. Jeden z nejnovějších výrobků firmy, adaptér BULLET WirelessHART, může být instalován na jakékoliv zařízení určené do prostředí s nebezpečím výbuchu. Skupina modemů HART zahrnuje i moduly pro bezdrátový přístup k provozním zařízením s protokolem HART v prostředí s nebezpečím výbuchu a modemy, které lze s nadřazeným systémem, např. notebookem, propojit prostřednictvím Bluetooth.

O společnosti Pepperl+Fuchs

Pepperl+Fuchs je přední světová firma v oboru vývoje a výroby širokého sortimentu automatizační techniky, poskytovatel inženýrských služeb a dodavatel ucelených řešení pro procesní výrobu. Opakovaně získává ocenění Reader´s Choice Award časopisů Control a Control Design za jiskrově bezpečná zařízení a kryty s vnitřním přetlakem a provětráváním. Společnost Pepperl+Fuchs byl také časopisem Control a agenturou ARC Advisory Group uvedena v žebříčku Top 50 Global Automation Companies. Pro více informací navštivte http://www.pepperl-fuchs.us.

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP