www.modernitovarna.com
NSK

Společnost NSK aktualizovala katalog valivých ložisek

Společnost NSK vydala aktualizovanou verzi svého katalogu valivých ložisek. Publikace, která obsahuje všechny nové produkty, uvedené na trh v nedávné době, byla revidována s ohledem na potřeby zákazníků a představuje základní příručku pro konstruktéry a nákupčí ze všech oborů průmyslu a výroby strojů.

Společnost NSK aktualizovala katalog valivých ložisek
První díl katalogu obsahuje obecné informace s cílem pomoci při základním výběru valivých ložisek. Ty jsou následovány technickými informacemi o trvanlivosti ložisek, zatížení, mezních rychlostech, manipulaci s ložisky, jejich montáži a mazání. Katalog také obsahuje kompletní tabulky jednotlivých produktových řad seřazené podle stoupajícího vnitřního průměru, včetně všech rozměrů a souvisejících údajů pro konstrukci.

Společnost NSK aktualizovala katalog valivých ložisek

V katalogu je celý sortiment valivých ložisek NSK, včetně jednořadých kuličkových ložisek, kuličkových ložisek s kosoúhlým stykem, naklápěcích kuličkových ložisek, válečkových ložisek, kuželíkových ložisek, soudečkových ložisek a axiálních ložisek.

V aktualizované části jsou také informace o řadě standardních ložisek se zvýšenou únosností NSKHPS, která byla nedávno doplněna o jednořadá kuličková ložiska, dále o válečkových ložiscích, vysoce přesných kuličkových ložiscích s kosoúhlým stykem a axiálních ložiscích s kosoúhlým stykem pro uložení kuličkových šroubů.

Nový katalog také obsahuje informace o ložiskových jedotkách, ložiskových tělesech (včetně nových řad SNN a SD), válečkových ložiscích pro kladky, čtyřřadých válečkových ložiscích pro kolejová vozidla, kuličkách, válečkách a různém příslušenství.

Katalog valivých ložisek NSK je dostupný online na www.nsk-literature.com/en/rolling-bearings, popř. si lze na telefonním čísle +44 500 232 746 vyžádat tištený katalog (RB/B/E/06.15-E1102K). V současné době je dostupný v angličtině, v dalších evropských jazycích bude k dispozici v průběhu několika měsíců.
 

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP