www.modernitovarna.com
ABB News

ABB spouští aplikaci, která zpřístupňuje kontrolu robotů širokému spektru pracovníků

ABB Robotika představila aplikaci ABB Infoservice, která dále zjednodušuje provoz robotů zákazníkům, včetně malých firem bez specializovaného personálu. Aplikace je vyvinutá v Česku a domácí tým robotiky ji chce využít pro celou mezinárodní ABB.

ABB spouští aplikaci, která zpřístupňuje kontrolu robotů širokému spektru pracovníků

ABB Robotika v Česku spustila aplikaci ABB Infoservice, která byla vyvinuta lokálně se záměrem nabídnout ji firemním klientům ABB po celém světě. Uživatelé díky ní uvidí informace o svých robotech přehledně na jednom místě – ať už jde o provozní stavy, evidenci servisních zásahů, seznam robotů nebo vhodné příslušenství. Všechny události se monitorují a díky notifikacím zákazník nepřijde o žádnou důležitou informaci od digitálního servisu ABB. Využít lze chat, přes který dostane uživatel pomoc s odhalením potenciální závady a jejím odstraněním. Následně se může rozhodnout, zda opravu zvládne sám, nebo si vyžádá asistenci servisního oddělení ABB.

„Díky přístupnosti a jednoduchosti aplikace ABB Infoservice budou zákazníci šetřit svůj čas i náklady. Získají totiž dokonalý přehled o všem, co se kolem jejich robota nebo robotů děje, a případnou závadu se tak povede dříve vyřešit,“ komentuje Viktor Červený, Digital Service Manager, ABB Robotics & Discrete Automation, a doplňuje: „Aplikaci zároveň vnímáme jako milník, který dále otevře využití robotů širokému spektru podnikatelů.“

V případě urgentního problému lze přímo v aplikaci potvrdit hotline s non-stop servisní podporou. Stejně snadno může uživatel zobrazit v sekci Roboty přehled svých robotů ABB se všemi informacemi, které potřebuje. A pokud bude chtít poptat nové příslušenství, stačí si jednoduše vybrat z nabídky a poslat nezávaznou poptávku.

Službu ABB Infoservice lze využívat nejen na telefonu, ale i přes webové rozhraní (počítač, tablet apod.). Ať už ve firmě sleduje stav robotů ředitel, manažer, programátor nebo operátor, novou aplikaci můžou používat všichni.

Pro udělení přístupu ke službě ABB Infoservice je potřeba kontaktovat obchodního zástupce. Aplikace je kompatibilní s operačními systémy iOS a Android.

www.new.abb.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP