www.modernitovarna.com
OMRON News

SPOLEČNOST OMRON OZNAMUJE VYDÁNÍ SOFTWARU FLOW CORE 3.0 PRO URYCHLENÍ SPRÁVY A NAVIGACE FLOTILY ROBOTŮ AMR

Aktualizovaná sada softwaru FLOW Core 3.0 poskytuje pokročilou konfiguraci, navigaci a sledování výkonu aplikací AMR.

SPOLEČNOST OMRON OZNAMUJE VYDÁNÍ SOFTWARU FLOW CORE 3.0 PRO URYCHLENÍ SPRÁVY A NAVIGACE FLOTILY ROBOTŮ AMR

Společnost OMRON, lídr v oblasti průmyslové robotiky, oznamuje vydání softwaru Fleet Operations Workspace (FLOW) Core 3.0, platformy nové generace pro posílení schopností autonomních mobilních robotů (AMR) řady LD a HD, a zároveň zjednodušuje proces integrace a zlepšuje správu robotické flotily. FLOW Core je softwarová sada pro koordinaci inteligentního přidělování zakázek a plánů nabíjení, použití pokročilé navigace a pokročilého řízení provozu a pro zajištění bezproblémové integrace se systémy IT a OT, jako jsou MES, ERP a WMS.

MobilePlanner: Aktualizace flexibility eliminují složitost map a usnadňují řešení problémů tím, že umožňují přizpůsobení mapových objektů a hierarchické seskupení. Tím se urychlí uvedení do provozu a minimalizuje doba konfigurace, a to i v případě složitých úloh, jako je přiřazení jedinečných podskupin AMR pro odlišné chování v konkrétních mapových oblastech.


SPOLEČNOST OMRON OZNAMUJE VYDÁNÍ SOFTWARU FLOW CORE 3.0 PRO URYCHLENÍ SPRÁVY A NAVIGACE FLOTILY ROBOTŮ AMR

Integration Toolkit (ITK) 2.0: Nové přizpůsobitelné sledování umožňuje infrastruktuře zařízení programově řídit a bezpečně monitorovat flotily robotů AMR. Informace o licencích jsou nyní začleněny do databáze ITK, což uživatelům umožňuje sledovat a vytvářet oznámení podle potřeby.


SPOLEČNOST OMRON OZNAMUJE VYDÁNÍ SOFTWARU FLOW CORE 3.0 PRO URYCHLENÍ SPRÁVY A NAVIGACE FLOTILY ROBOTŮ AMR

FLOW iQ 3.0: Poskytuje informace pro maximalizaci provozuschopnosti a výkonu flotily robotů díky přehledu o účinnosti baterií a potřebách údržby. Graficky prezentuje klíčová data v kontextu mapy vašeho zařízení včetně Wi-Fi a lokalizace. Urychluje řešení poruch na pracovišti pomocí nástrojů potřebných pro nepřetržitou výrobu a zároveň kvantifikuje celkovou efektivitu zařízení.



Selectable Autonomy 2.0: Umožňuje uživatelům přizpůsobit dopravní tok pomocí výkonných režimů trasy, od autonomně řízených vozidel (AGV), ale bez nákladné infrastruktury, přes omezená objízdná okna až po čistou flexibilitu tradičního systému AMR. Rozsah režimů trasy omezuje výjimky z navigace i v úzkých místech a maximalizuje dobu cyklu při konzistentním a pohodlném provozu.

CAPS 3.0: Umožňuje dokování AMR ke strojovým buňkám a vozíkům díky bezkonkurenčnímu režimu přesné jízdy (Precision Drive) s využitím přístupových cest z libovolného úhlu. Minimalizuje náklady na infrastrukturu tím, že umožňuje vlastní definice cílů a poskytuje naprostou flexibilitu při jakémkoli uspořádání prostor a tvaru užitečného zatížení.

www.industrial.omron.com

  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP