www.modernitovarna.com
HMS Industrial Networks AB

HMS Networks uvádí na trh aplikaci Ewon Talk2M Visualization, který umožňuje výrobcům strojů snadno detekovat problémy a zlepšit celkovou efektivitu zařízení

S aplikací Talk2M® Visualization získají výrobci strojů rychlou a nákladově efektivní cestu k vizualizaci dat stroje a k zobrazení panelů historických dat v kombinaci s notifikacemi a zprávami. Toto řešení IoT připravené k okamžitému použití usnadňuje a zlepšuje rozhodovací procesy spojené s provozem strojů.


Vyšší požadavky na výrobce strojů
Průmyslové stroje musí mít po celou dobu své životnosti zajištěný servis a podporu, ale údržba se může stát velmi nákladnou, protože očekávání zákazníků ohledně podpory rostou a prostoje jsou pro uživatele strojů mnohdy nepřijatelné. Kromě toho výrobci strojů chtějí, aby jejich servisní technici obsloužili stále větší počet strojů. Aby si udrželi konkurenceschopnost, musí také své stroje doplnit o nejmodernější podpůrnou infrastrukturu.

Klíčem k využití zisků z rostoucí zákaznické základny – bez zvyšování nákladů – je mít možnost plně nahlédnout na výkon a technický stav stroje. Vizualizací cenných dat uvnitř strojů získají výrobci strojů a jejich servisní technici informace a poznatky potřebné ke zlepšení podpory a k lepšímu rozhodování.

Nová vizualizační funkce v cloudu Ewon®
Nová aplikace Talk2M Visualization umožňuje výrobcům strojů snadno vizualizovat data strojů, aby mohli analyzovat trendy, vytvářet zobrazovací panely, nastavovat alarmy a poskytovat uživatelsky řízený přístup k informacím o strojích podle libovolných hledisek. Data stroje shromažďuje komunikační brána Ewon Flexy, která je připojena k osvědčenému a důvěryhodnému průmyslovému cloudovému řešení Ewon Talk2M. V současné době je k Talk2M již připojeno více než 400 000 strojů.

„S touto novou vizualizační aplikací získávají výrobci strojů, a to i ti malí, sofistikované, bezpečné a kompletní řešení podpory,“ říká Sébastien Thinnes, Product & Marketing Director Business Unit Ewon společnosti HMS Networks.
 
Nová funkce vizualizace je dostupná bez dalších nákladů pro všechny uživatele aplikace Talk2M Pro


HMS Networks uvádí na trh aplikaci Ewon Talk2M Visualization, který umožňuje výrobcům strojů snadno detekovat problémy a zlepšit celkovou efektivitu zařízení
 


  Vyžádejte si více informací…

LinkedIn
Pinterest

Připojte se k více než 155 000 sledujícím IMP